2777
2789
عنوان

خانما کمک

143 بازدید | 13 پست

درد پریودی دارم ب شدت ولی پریود نمیشم بی بی چکمم زدم منفی بود 5روزه عقب انداختم جلوگیریمم که دستگاه ای یو دی دارم 

بنظرتون ممکنه باردار بشم 

البته بگم ب شدت استرس دارم 

چرا پریود نمیشم 

چیکار کنم بنظرتون 

شهرمون کرونا قرمزه کلا خیابونا بستس نمیشه جایی رفت دکتری چیزی

نگران نباش من اسفنداصلاپریودنشدم  فروردین شدم ب خاطرتغییرات اب وهواییه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیستی حاملخ از استرسب که داری پری نمیشی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خدا کنه اصلا شرایط بچه دوم رو ندارم .

نگران نباش گلم دکترم بهم گفته تا 10روزبگذره نگرون نباش بیشتراز10روزمشکوکه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
منو بگو ک بچه م هشت ماهشه الان سه ماهه پریود نشدم اینقد استرس ندارم😂تازه شوهرمم بچه دوم نمیخواد فعل ...

شوهر من با بچه مشکل نداره تازه دوست داره زیاد بچه داشته باشیم .ولی من 22سالمه زوده .این یکی رو بزرگ کنم بعدا 

خدا کنه  از 5روز پیش هرچی بلا بود که باهاش بشه. پریودی رو شروع کرد سر خودم اوردم

شاید کیست داری.دوست من اینجوری شد .باید بری سونو بدی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)