2777
2789

من انجام دادم چهار بار 

دفعه اول با كوكتل مزوتراپي بود خيلي تاثير نذاشت دفعه هاي بعد همراه كوكتل تزريق مزوتراپي هم انجام داداثرش خيلي بهتر بود

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من انجام دادم چهار بار  دفعه اول با كوكتل مزوتراپي بود خيلي تاثير نذاشت دفعه هاي بعد همراه كوك ...

برای چی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم چهار بار  دفعه اول با كوكتل مزوتراپي بود خيلي تاثير نذاشت دفعه هاي بعد همراه كوك ...

برای کسی ک اسکار و جای جوش داره بنظرتون مناسبه با کوکتل۵۳۲

دین من انسانیت است
برای کسی ک اسکار و جای جوش داره بنظرتون مناسبه با کوکتل۵۳۲

من كوكتل ها رو نميشناسم اما ميدونم مزو كلا اثرش جزييه من صورتم مشكل خاصي نداشت مثلا اسكار نداشت يه حالت خسته و بيحال داشت خوب بود انگار ريكاوري شد براي كارهاي عميقتر بايدليزركرد 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من میکرونیدلینگ  جای جوشام رفت و واقعا راضی بودم اما بعدش باید خیلی مراقبت کنی وگرنه بدتر ...

جدی میکرو بهتره یا مزو

کجا انجام دادید آرایشگاه یا کلینیک

و اینک درد داشت خیلی؟

دین من انسانیت است
جدی میکرو بهتره یا مزو کجا انجام دادید آرایشگاه یا کلینیک و اینک درد داشت خیلی؟

کلینیک میکرو بهتره نه خیلی درد نداره فقط ی خورده بعدم زخم میشه صورتت یکم در کل زیاد سوزش و درد نداره 

انرژی مثبت💫
 کلینیک میکرو بهتره نه خیلی درد نداره فقط ی خورده بعدم زخم میشه صورتت یکم در کل زیاد سوزش و درد ...

من‌جای جوش و اسکار دارم ولی اسکارام زیاد عمیق نیس بنظرت فایده داره هزینه کنم

دین من انسانیت است
من میکرونیدلینگ  جای جوشام رفت و واقعا راضی بودم اما بعدش باید خیلی مراقبت کنی وگرنه بدتر ...

چن جلسه رفتی هزینه ش چقد شد 

همه از مرگ میترسند،من از زندگی سمج خودم.