شاید باورتون نشه ولی وقتی باهنسرم دعوا میکنم یا اعثابم خورده فقط با خونه تمیز کردنم حالم خوب میشه دستمال کشی و....😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
روی یه کاغذ خط خطی می کنم جدا خیلی موثره بعضی موقع هم کاری نمی کنم با عصبانیت یه جا میشینم و میرم تو گوشی یا کارام رو انجام میدم اما بهترین کار همینه خود به خود عصبانیتم فروکش می کنه خط خطی هم واقعا خیلی خوبه نه اونجوری که کاغذ پاره بشه ها ولی روی کاغذ خط های نا موزون می کشم از این آدما بدم میاد که موقع عصبانیت نمی تونن خودشون رو کنترل کنن و می زنن هرچی تو دستشون میاد می شکنن یا مثلا حمله می کنن سمت یه نفر خیلیا اینجا تعریف می کنن😑😑😑