2777
2789
عنوان

مشکل رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن وقتی کلاچ زیر پاته نمی کلاچ برو یعنی تا نصفه اوردی بالا گاز بده حرکت کن و پات همچنان رو کلاچ ...

من از ترسم همیشه پام روش حائله ،اما فشار نمیدم ،کلا اصلا نباید پات روش باشه؟؟

من از ترسم همیشه پام روش حائله ،اما فشار نمیدم ،کلا اصلا نباید پات روش باشه؟؟

هر جور راهتی مثلا اگه یوقت خواستی ترمز بگیری باید اخراش کلاچ بگیری دنده عوض کنهی یا تا خاموش نشه 

اصن به خودت استرس نده کسی هم که همش موج منفیه باهاش بیرون نرو

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
ن اشتباه اینطور باید شرایط نورمال باشه و تجربه کنه یواش یواش یاد میگیره  

ببین اول یاد بگیره بعد شرایطو نرمال کنه 

من خودم اول بدون کفش رانندگی میکردم 

کلاجو حس میکرد پاهام 

بعد نرم نرم می اوردم بالا 

الان با دنپایی هم رانندگی میکنم کفش که چیزی نیست...

هر جور راهتی مثلا اگه یوقت خواستی ترمز بگیری باید اخراش کلاچ بگیری دنده عوض کنهی یا تا خاموش نشه&nbs ...

آها👍تو سرعت بالا کلا باید بدون کلاچ بری و پات فقط رو گاز باشه درسته؟

آها👍تو سرعت بالا کلا باید بدون کلاچ بری و پات فقط رو گاز باشه درسته؟

لزومی نداره پات روش باشه اینطوری ازیت میشی 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
لزومی نداره پات روش باشه اینطوری ازیت میشی 

مثلا اگه بخوای به یه استان دیگه سفر کنی با ماشین اینطوری مچ پات میشکنه از درد که همش رو کلاچه

پس نباید باشه🤔تو سرعت بالا چطوری ترمز میکنی؟

مثلا سرعتت بالا ۴۰ ۵۰ باشه پاتو از رو گاز بر میداری تا سرعتت کم بشه یا یه نیم فشار

ایا اصلا کلاس رانندگی رفتی؟

چه خوب بلدی گواهی دارم اما سه سالیه پشت فرمون ننشستم

نه بابا خودمم ۶ ماهه گرفتم ولی قبلشم کسی ماشین دستم نمیداد الانم نمیدن خخخخ

نه بابا خودمم ۶ ماهه گرفتم ولی قبلشم کسی ماشین دستم نمیداد الانم نمیدن خخخخ

اها🤭شوهر منم نمیده چون دیده خیلی واردنیستم ولی به خواهرش تا بگه میده چون مطمئنه بلده😭