چادگان مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 252 عنوان مشکل رانندگی | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست بچه ها شما مثل خانوادم میمونین من پامو زود ازروی کلاج برمیدارم ماشین خاموش میشه نمیتونم کنترلش کنم اموزشگاهم ثبتنام کردم چه کنم خصوصا باشوهروخانوادش 1400/01/19 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lk0980 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 3904 نگاه کن وقتی کلاچ زیر پاته نمی کلاچ برو یعنی تا نصفه اوردی بالا گاز بده حرکت کن و پات همچنان رو کلاچ ... من از ترسم همیشه پام روش حائله ،اما فشار نمیدم ،کلا اصلا نباید پات روش باشه؟؟
delaashoob عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 590 ببین بدون کفش رانندگی کن کلاجو تا ده بشمر بعد ول بده یا گازو زیاد کن کلاجو ول بده ن اشتباه اینطور باید شرایط نورمال باشه و تجربه کنه یواش یواش یاد میگیره
1919n عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 3560 ببين پدال گاز و كلاج تقريبا با ي ميزان ولي گاز ميره بالا و كلاج مياد پايين و برعكسشحالا يواش يواش راه ميوفتي من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 من از ترسم همیشه پام روش حائله ،اما فشار نمیدم ،کلا اصلا نباید پات روش باشه؟؟ هر جور راهتی مثلا اگه یوقت خواستی ترمز بگیری باید اخراش کلاچ بگیری دنده عوض کنهی یا تا خاموش نشه اصن به خودت استرس نده کسی هم که همش موج منفیه باهاش بیرون نرو کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
2000fatemehzahra عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 782 ن اشتباه اینطور باید شرایط نورمال باشه و تجربه کنه یواش یواش یاد میگیره ببین اول یاد بگیره بعد شرایطو نرمال کنه من خودم اول بدون کفش رانندگی میکردم کلاجو حس میکرد پاهام بعد نرم نرم می اوردم بالا الان با دنپایی هم رانندگی میکنم کفش که چیزی نیست...
lk0980 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 3904 هر جور راهتی مثلا اگه یوقت خواستی ترمز بگیری باید اخراش کلاچ بگیری دنده عوض کنهی یا تا خاموش نشه&nbs ... آها👍تو سرعت بالا کلا باید بدون کلاچ بری و پات فقط رو گاز باشه درسته؟
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 آها👍تو سرعت بالا کلا باید بدون کلاچ بری و پات فقط رو گاز باشه درسته؟ لزومی نداره پات روش باشه اینطوری ازیت میشی کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 لزومی نداره پات روش باشه اینطوری ازیت میشی مثلا اگه بخوای به یه استان دیگه سفر کنی با ماشین اینطوری مچ پات میشکنه از درد که همش رو کلاچه کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
lk0980 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 3904 لزومی نداره پات روش باشه اینطوری ازیت میشی پس نباید باشه🤔تو سرعت بالا چطوری ترمز میکنی؟
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 پس نباید باشه🤔تو سرعت بالا چطوری ترمز میکنی؟ مثلا سرعتت بالا ۴۰ ۵۰ باشه پاتو از رو گاز بر میداری تا سرعتت کم بشه یا یه نیم فشارایا اصلا کلاس رانندگی رفتی؟ کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
lk0980 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 3904 مثلا سرعتت بالا ۴۰ ۵۰ باشه پاتو از رو گاز بر میداری تا سرعتت کم بشه یا یه نیم فشار ایا اصلا کلاس را ... چه خوب بلدی گواهی دارم اما سه سالیه پشت فرمون ننشستم
the_godfather2 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3049 چه خوب بلدی گواهی دارم اما سه سالیه پشت فرمون ننشستم نه بابا خودمم ۶ ماهه گرفتم ولی قبلشم کسی ماشین دستم نمیداد الانم نمیدن خخخخ کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم
lk0980 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 3904 نه بابا خودمم ۶ ماهه گرفتم ولی قبلشم کسی ماشین دستم نمیداد الانم نمیدن خخخخ اها🤭شوهر منم نمیده چون دیده خیلی واردنیستم ولی به خواهرش تا بگه میده چون مطمئنه بلده😭