بعضی از آقایون تمام یا قسمتی از اموال خود را به دلایل مختلف به نام همسر می کنند آیا درسته ؟ به نظر من این موضوع باعث میشه ذهن زن درگیر بشه و دائم با کوچکترین اختلاف دو دوتا چهارتا کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچ وقت تو 15 سال زندگی مشترک برام مهم نبوده این مسئله و شوهرم تازگیا به میل خودش همه اموالشو بنامم زده و حتی همین الان هم اگه بگه برگردون با کمال میل دوباره بنام خودش میزنم بنظرم من مهم نیست بنام کیه مهم اینه که زن و شوهر کنار هم آرامش داشته باشن
[QUOTE=184611522]من هیچ وقت تو 15 سال زندگی مشترک برام مهم نبوده این مسئله و شوهرم تازگیا به میل خودش همه اموالشو بنا ...[/QUOTEیک رابطه 15 ساله تضمین تدام زندگی شماست. بنده اروز بنام زدم دو روز بعد رفتار خانمم 180 درجه تغییر کرد متاسفانه
راه حل اینه که من درخواست تمکین بدم. ایشون درخواست مهریه بده. من درخواست قسط بندی و مجدد تمکین. نهایت ایجاد فشار اجتماعی و نهایت ط ل ا ق توافقی تمام. حیف شد زندگی خوبی داشتیم