2777
2789

میخوام توی گوگل یه سری چیزای بدو غیر اخلاقی رو ببندم که گوشی دست بچه افتاد از روی کنجکاوی چیزای بد سرج نزنه شنیدم میشه همچین کاری کرد اما بلد نیستم چجوری لطفا اگه کسی بلده بهم یاد بده ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚨 عدم نمایش صحنه های غیر اخلاقی در موبایل فرزندان

📲 اگر به هر دلیل به این نتیجه رسیده اید که برای فرزندتان در دوران آموزش آنلاین موبایل بخرید ویا در اختیار او قرار دهید ومایلیداز بعضی صحنه های غیر اخلاقی در اینترنت دور بماند، این نکته را بخوانید

⛔ عدم نمایش نتایج غیر اخلاقی

🖥 گاهی هنگام جستجو در گوگل ،با نتایج نامناسب وبعضاغیر اخلاقی روبرو می شوید

💢 آیا می دانید گوگل گزینه ای دارد که اگر فعال کنید،نتایج غیر اخلاقی را نشان نمی دهد؟

👌 برای این کار کافی ست :

🌀 داخل مرور گرتان نشانی زیر را تایپ کنید:

http://Google.com/preferences

🌀 بعد از باز شدن صفحه نمایش ،گزینه ی ف یلتر کردن نتایج غیر اخلاقی را با زدن  تیک در دستگا ه ها به زبان انگلیسی گزینه :

Turn on safe search

ودر دستگا هایی با زبان فارسی

گزینه :

✅ "پنهان کردن نتایج بی پرده " فعال گردد.

💠مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشیم .

چه جالب منم از دیروز این فکر افتاده سرم دخترم خیلی دوست داره اطلاعات علمیش بره بالا یا همش شعر و موسیقی دان میکنه 8سالشه همش میترسم ی چیز برنه صحنه های بد بیاره بالا استرس گرفتم از دیروز داشت میگفت در مورد باستان شناسی تحقیق کردم من موندم فقط 🤔🤔🤔🤔🙄🙄

چه جالب منم از دیروز این فکر افتاده سرم دخترم خیلی دوست داره اطلاعات علمیش بره بالا یا همش شعر و موس ...

اصلا سرطری نگیر بچه ها خیلی باهوشن اگرم اتفاقی اینجور چیزارو ببینن نمیگن به ماها