2777
2789
عنوان

لغو قانون سقط درمانی

118 بازدید | 13 پست

انتشار : ۱۴:۵۲ , ۱۴۰۰ فروردین ۱۵ نه به لغو قانون سقط‌درمانی در طرح جوانی جمعیتفرهیختگان ژنتیک آکادمی ژنتیک ایرانمجلس شورای اسلامی/ملی2299بر طبق مصوبه‌ی مجلس در مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۶، قانون سقط درمانی جنین‌های ناهنجار و ناقص الخلقه که مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان بود، نسخ خواهدشد.بر اساس این ماده واحده سقط درمانی با تشخیص قطعی سه پزشک متخصص و تأیید پزشکی قانونی مبنی بر بیماری جنین که به علت عقب افتادگی یا ناقص‌الخلقه بودن موجب حرج مادر است و یا بیماری مادر که با تهدید جانی مادر توأم باشد قبل از ولوج روح چهار ماهبا رضایت زن مجاز می‌باشد و مجازات و مسئولیتی متوجه پزشک مباشر نخواهد بود.اما این ماده واحده با تصمیم روز ۲۶ اسفند ماه ۱۳۹۹ مجلس نسخ شد.اما آیا به دنیا آمدن فرزندانی با عیوب و بیماری‌های ژنتیکی که اغلب ناتوان هستند و جامعه را با مشکلات عاطفی و روانی مواجه خواهند کرد و همچنین بار اقتصادی زیادی را بر خانواده ها و جامعه تحمیل می کنند، می تواند جوانی جمعیت و حمایت از خانواده‌ها را در پی داشته باشد؟!نگهداری و بزرگ كردن طفل معلول و دارای مشکلات ژنتیکی برای والدين زحمت و مشقت بسیار بالایی دارد. از طرفی باید اشاره کرد که عدم لغو مصوبه جدید عملا چیزی جز به معنای رواج سقط جنایی و بدون نظارت پزشک متخصص و به خطر افتادن جان مادران نیست.

نیست ک امکانات  جامعه فول و کامله برای معلولین عزیز، اینا میخوان استفاده بشه ازش😏

بی عقلن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجبار غربالگری رو هم قبل از این برداشتند.خدا میدونه چشونه

فقط تاسف. همه پیشرفت میکنن اینا پسرفت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چند وقت پیشم بک کنم یه جا خوندم میخوان آزمایشات  غربالگری ک انگار اجباری بودن رو بردارن 

من مشکلی ندارم با جلوگیری از سقط ، ولی آیا امکانات و کمک  مالی و حمایت ...  هم میکنن از  این خانواده ها ؟؟؟😢😔

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

فقط میخان جمعیت زیاد بشه 

خدا لعنتشون کنه ،کدوم امکانات برا بچه های سالم هست ، برا معلولین چه امکاناتی گذاشتن؟!درمورد شخصی ترین مسایل زندگی افراد جامعه هم دخالت میکنن 

از اونور هم که قرص ها و وسایل پیشگیری رو درصدشو آوردن پایین ونمیشه اعتماد کرد 

یکی بچه معلولشونخاد باید چه کنه !!!

چند وقت پیشم بک کنم یه جا خوندم میخوان آزمایشات  غربالگری ک انگار اجباری بودن رو بردارن  ...

بچه ی سالمش غر میزنه چرا منو دنیا اوردی.بمیرم برای اونی که میخواد تو این جامعه با معلولیت زجر بکشه

ی بی عقل میتونه همچین مصوبه ای تنظیم کنه. خیلی وقته داریم عقب گرد میکنیم .

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
ی بی عقل میتونه همچین مصوبه ای تنظیم کنه. خیلی وقته داریم عقب گرد میکنیم .

جالب اینجاست تو سال 84 کلی مرجع تقلید و پزشک و هر کس صلاحیت داشته جمع شدن کمک کردن قانون تصویب شده الان مجلس ی تنه همرو استاد کرده.کیا نشستن تو مجلس خداااااا

[QUOTE=184604709]جالب اینجاست تو سال 84 کلی مرجع تقلید و پزشک و هر کس صلاحیت داشته جمع شدن کمک کردن قانون تصویب شده ا ...[/QUO

ادم جرات نمیکنه حرف بزنه وگرنه یچیزی میگفتم دلم خنک بشه. من موندم اون خانمایی ک رفتن مجلس دقیقا چکار میکنن؟! 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤