2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل تو سن بالا

34116 بازدید | 109 پست

کسی بوده تو سن بالای ۳۰ ادامه تحصیل داده باشه و بجایی هم رسیده باشه؟ پزشک وکیل پرستار یا کلا یه شغل با درآمد خوب، لطفاً نگین تا الان داشتی چیکار میکردی قصه ش مفصله،و اینکه اگه نمیشه شما چه شغلی رو پیشنهاد میدین پیگیر شم؟خودم حقوق خوندم،ولی معلمی رو خیلی دوست داشتم اما شوهرم دادن و الآنم فکر نمیکنم بشه معلم شد چون سنم بالاست،هر کسی می‌تونه راهنمایی و کمک کنه خدا خیرش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر یکی از اقوام با یه دوقلو ویه پسر وقتی بالای ۳۰ سال داشت لیسانس گرفت پشتش فوق ودکتر با رتبه برتر الان عضو هیئت علمی دانشگاه هست

البته خیلی کمک دست داشت مادرش وهمسرش خیلی همراهی کردن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من خودم ۲۹ سالمه خ دلم میخاد بخونم ارشد دکترا بگیرم. منم حقوق خوندم اگه سردفتری بگیرن شرکت میکنم

ارشد و گرفتین؟ سردفتری هر ۱۰سال یکباره ازمونش،وکالتو دوست ندارین؟