2777
2789
عنوان

زندگی با تمام اعضای خانواده شوهر در یک مجتمع!

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم متأسفانه همجین تصمیمی داره. البته با ی برادر و ی خواهرش فقط. مادرشون نمیاد. دارن میسازن خونه رو. ما مستأجریم. خیلی ناراحتم. جاریم خیلی خانومه خداییش ولی خواهرشوهرم یکم ...
جنگل فقط سوختنی نیست...خوردنی هم هست...من 1جنگل چوب سادگی ام راخوردم. میشه برای شفای برادرزاده ی 2 سالم یه صلوات بفرستید؟
مریم777آنلاین پست ها : 1328عضویت:1389/8/22 1393/8/27 - 4:45 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] البته شوهرم میگه به خاطر بچه این کارو بکنیم چون بزرگتر که بشه همبازیاش مطمئن هستن! (0) [لایک] بهش بگو اتفاقا به خاطر به بچه نباید این کار رو بکنیم. خانم دکتر فردوسی می گفت حتما خونه ی پدر بزرگ و مادر بزرگ باید حداقل دو تا کوچه با خونه ی خود بچه فاصله داشته باشه و گرنه تربیتش دچار مشکل میشه و دو تربیته مشه و حرف شما رو گوش نمی کنه
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
یه خواهر شوهر دارم با فوق دیپلم بهداشت در حد یه پروفسور مغز و اعصاب اظهار نظر میکنه خیلی از این اخلاقش بدم میاد. بچه ها دوست دارم درد دل کنم........
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
من بودم بجای تو قبول نمیکردم. من الان فرسنگها ازشون دورم ولی آزارم میدن با حرفاشون دیگه چه برسه به اون که توی یه مجتمع باشیم. از مسافرت ، گردش، خرید، پیشرفت، ساعت کاری ، ساعت وارد شدن به خونه ، ساعت خروج از خونه، وضعیت تحصیلی بچه ِت همه و همه با خبرن چه بسا مجبور بشی همیشه به اونا هم بگی با هاتون بیان گردش و سفر. در ضمن دوستهای بچه آدم غریبه باشن خیلی بهتره تا خودی. بچه های فامیل حسودن و در ضمن جاری و خواهر شوهرات مدام آنار زندگی و خورد و خوراکتون رو از بچه میگیرن. مثلا شما یه شب شام نیمرو بخوری ولی دوست نداشته باشی اونا بفهمن تا مسخرت نکنن، نمیشه به بچه بگی به کسی نگو . بچه ها آسیب میبینن توی این کارآگاه بازیها. به شوهرت یادآوری کن مشکلات قبلی رو و محکم روی حرفت بایست. دوری و دوستی
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
وای مریم خواهرشوهر منم همینه بخدا. لیسانس زبان داره و دیبلم تجربی. فکر میکنه دیبلم تجربیه یعنی تخصص تو همه رشته های بزشکی داره. درصورتی که هیجی بارش نیست
جنگل فقط سوختنی نیست...خوردنی هم هست...من 1جنگل چوب سادگی ام راخوردم. میشه برای شفای برادرزاده ی 2 سالم یه صلوات بفرستید؟
یه بار برای بچه ام شیر دوشیدم تو شیشه براش گذاشتم بردمش خونه مادرشوهرم . همین خواهرشوهرم اونجا بود و شیراموریخته بود دور . گفته بود خرابه
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.