اره عزیزم میشه فقط غذا پخت و ظرف شست ولی من هروقت میفتم به جون خونه شبش از درد گریه میکنم
همونم کاره دیگه. من میگم بالاخره فعالیته برای راحتی زایمان شاید کمک کنه. اگه بچه اولته که خب لازم نیس خیلی کار کنی
اما بچه دوم سخت تره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
آره اشتهام خیلی نیست مخصوص وارده ماه نهم کهشدم کمترم شد
مولتی نخوردی؟
من فکر کنم ماه 5 بود سرخود خوردم یهو وزنم رفت بالا دکترم دعوام کرد نخوردم دیگه
چرا؟؟میگن برای بچه اول چون سخت تره بایدخیلی فعالیت داشته باشی یعنی اینجوری نیست؟؟
منظورم اینه که بخوای استراحت بکنی سر بچه اول میتونی چون کار زیادی نداری ولی سر بچه دوم کارای اولی و بریز بپاشش هم اضافه میشه
اگه طبیعی میخوای به شدت راه برو و پله بالا پایین کن
من از ماه دوم هرروز میخورم دکتر من به همه میده ماهی پونصد فقط واسه مولتی و اهن میدیم.. من وزن اول ب ...
خب وزنت خیلی زیاد نشده. من سر اولیم هم 15 اضاف کردم اما سر این یکی اشتهام ماشالاست. ورم هم خیلی دارم😩