2777
2789

بچه ها من اوایل خیلی بچه بودم سیاسیت نداشتم شوهرم نادون بود بیشتر اون باعث میشد از ترسم احترام بیخودی بذارم.ولی الان نمی دونم چیزی به سرش خورده چند ساله آدم شده کاری با کارم نداره اصلا من بی احترامی نمی کنم ولی خودشون فهمیدن که جریحم ازشون بابت گذشته زیاد روی خوش نشون نمی دم.شماهگ از خاطراتتون بگین کنی غیبت کنیم

وا اونم مثه مادرمه...بهش احترام میزارم ودوسش دارم

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر که مثل مادرته پس قدرشو بدون

💓

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

من باهاش مشکلی نداشتم وندارم ولی اولای عروسیم به همه چی گیر میداد به غذا پختنم چایی درست کردنم منم ۱۵ سالم بود اون میرفت میشستم گریه ولی به خودش هیچی نمیگفتم تازه یه ساله تو هیچی دخالت نمیکنه 

از زمانی که عروس برادرشوهرش که سالی ی بار نمیبینشون به رخ من میکشه بی چشم و روعه اولین اقدام اسمش گذاشتم مادرشوهرم قبلامامان جون بود دومین هم بهش زنگ نمیزنم حالی بپرسم عروس جاریش زنگ بزنه بهش که خیلی توقع داره ازش به من چه 😂😂😂

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ببینید عزیزان من منظورم این نیست بیخودی بدجنسی کنیم .کسی هم جای کسی نیست یه نمونه از رفتارای مادر شوهرم اینه که دخترش لخت و پتی می گرده بعد خودش جلو مردمو میگیره ارشادشون می کنه