2777
2789

من دوس دارم بینیمو عمل کنم چون واقعانیازبه عمل داره از دماغم خجالت میکشم گنده ست توصورتم ،دلم نمیخواد از کل رخ کسی ببینتش  اما حالا که تقریباپولش جورشده مامانم مریضه ومن کاراخونه روانجام میدم نمیتونم عمل کنم خدامیدونه کی بتونم عمل کنم شایدتاچندماه دیگه هزینش بیشتربشه ودیگه نتونم عمل کنم.....

چندسال پیش یاحتی همین پارسال فکرمیکردم به این سن برسم ازدواج کردم.. دوس دارم ازدواج کنم..ترسم از اینه سنم بره بالا ومجرد باشم و تیکه کنایه های خانوادمو بشنوم

همین الانشم گاهی تیکه میندازن بهم وای بحال وقتی که سنم بیشتربشه...(22سالمه)

خدامنوببخشه اما دیگ دارم از رسیدن ب خواسته هام نا امیدمیشم   

کسی بوده مث من ازخواستش ناامیدشده باشه اما بعدش به خواستش برسه؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بینی تون یعنی نمیشه ازدواج کنین؟!

این چه طرز فکریه

خودت خودتو قبول نداری؟

اعتماد بنفس چرا اینقدر پایینه

هیچ چیز خوبی خانما تو خودشون نمیبینن فقط دنبال نقصن که بکوبن تو سر خودشون

الان عزیزجان چی رو به چی ربط میدی و از چی احساس غم داری دماغت بیماری مادرت  عمل عقب افتاده&n ...

از دماغم

و ازدواج  ناراحتم

الان ک پول جورشده بخاطراینکه مامانم مریض شده نمیتونم فعلا عمل کنم شایدتاچندماه دیگه بتونم عمل کنم اما ممکنه تا اون موقع هزینش بیشترشه ودیگه نتونم عمل کنم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

از دماغم و ازدواج  ناراحتم الان ک پول جورشده بخاطراینکه مامانم مریض شده نمیتونم فعلا عمل کنم ...

خوب چاره چیه باید صبرکنی‌دیگه عزیزم تا چندماه دیگه هم اونقدر قیمتا بالا نمیره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نا امید چرا عزیزم شما که خیلی جوونی به خواسته هات میرسی انشالله صبور باش

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
بخاطر بینی تون یعنی نمیشه ازدواج کنین؟! این چه طرز فکریه خودت خودتو قبول نداری؟ اعتماد بنفس چرا ا ...

نه نگفتم بخاطر بینیم نمیشه ازدواج کنم

منظورم این بود  دوس دارم هم دماغموعمل کنم هم ازدواج کنم

خخخخخخ 

چرا تو این سایت دخترای 20ساله احساس میکنن پیر هستن و واسه ازدواج دیره 😂😂😂😂

بابا 50ساله دوس پسر داره شما نگرانید سنتون نره بالا 

فک کنم من م 27سالمه و جدا هم شدم بایدم خودمو بکشم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
منم ٢٤ سالمه مجردم  حرفاى مردم مهم نيس .

حرفای مردم مهم نیس

اما نیش وکنایه های خانواده خودم منو میسوزنن

وکلا خودمم دوس دارم ازدواج کنم.

حرفای مردم مهم نیس اما نیش وکنایه های خانواده خودم منو میسوزنن وکلا خودمم دوس دارم ازدواج کنم.

من خودمم همين جوريم خانواده ام متلك ميندازن اما سعى ميكنم اهميت ندم اخه پسرى هم كه ميخوام نيس