2777
2789
عنوان

بچه دارم سقط میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 63 پست
چون عقدم هنو نرفتم سر خونه زندگی بعد خودم هنو خودمو نمیتونم جمع کنم چ ب عرض بچه

خدا کمکتون میکنه همه جوره قول میدم

این همه نوشتم که سقط نکنید که هر دو دنیا پشیمان میشید خدایی نکرده

همین حالا برید وضو بگیرید دو رکعت نماز بخونید برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج) بعد با خدا و امام زمان(عج) درد و دل کنید بگید خدایا راضی ام به رضای تو خودت کمک کن بزرگش کنم و از امام زمان(عج) بخواید همیشه کمکتون کنند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی عزیزم منم بعد دوسال ازدواج پیش شوهرم ناخواسته باردار شدم خیلی اذیت شدم و عذاب کشیدم میخواستم سقط کنم ...ولی خب شرایط من با شما فرق داره شما هنوز عروسی نکردی ... ولی اگه میدونی شوهرت آدم خوبیه زودتر میرفتی سر خونه زندگیت واقعا بچه شیرین ترین چیز تو زندگیه آدم 😍

چرا اینطوری فکر میکنی.انسان توانایی هر کاری را داره به ویژه وقتی پای عشق و تشکیل زندگی درمیان باشه.مطمئن باش همه اینها کار و وسوسه شیطانه میخواد مثل خودش از چشم خدا بیفتی....من میگم عزیزم هر کاری می کنیم  اما نباید بذاریم خدا را از دست بدیم...

در ثانی راه دعا و استغفار که بازه و توسل با همه اینها از خدا بخواه بچه ات با این همه قرص سالم بمونه مطمین باش مشکلی پیش نمیاد توکلت به خدا باشه و بچت را حتما نگه دار

و استارتر عزیز یادت نره الان زیر نگاه پر مهر و محبت خدایی .مادر نمونه و نماد محبت خداست،خدا وقتی میخواد محبتش را برای ما بگه بین این همه انسان به مادر مثال میزنه یادت نره مادر بودن یک هنر و عشق است قبل از هر چیز

درسته عرف این کار را در دوران عقد نمیپذیره و ما یکجاهایی باید عرف را مد نطر داشته باشیم اما بدون به خاطر حرف مردم نباید حرف و حکم خدا رازیر پا بگذاری و مرتکب حرام شی

اگر به حرف مردم و..فکر میکنی به این ها هم فکر کن که اگه خدایی نکرده سقط کنی و خدا قهرش بگیره چی میشه اگر برای همیشه نعمت مادر شدن را خدایی ناکرده از دست بدی چی...و بدون تو فقط مادر اون بچه ای نه خالق نه صاحب اختیار تام حق نداری حق حیاتی که خدا بهش بخشیده را ازش بگیری. به خدا و نعمت نگاه پر مهری که بهت داده فکرکن.ان شاالله خدا کمکت کنه.

چرا جون یه موجود بی‌گناهو با دستای خودتون می‌گیرید؟؟؟

عقد بودن که مجوز واسه سقط نیست که...

در کل هیچ دلیلی مجوز واسه این کار نیست...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
دقیقا حتما ب مشکل میخوره

نه اصلا اینطوری نیست

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!