2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید؟؟؟

527 بازدید | 30 پست

سلام خوبید ،

بچه ها اگر جای من بودید چکار میکردین؟ 

با شوهرم ۲ ماهه قهرم اصلا براش مهم نیس خیلی بی خیاله جریان کامل مشکلاتم تو تاپیکام هست ،

آخرین باری که باهاش حرف زدم بهش گفتم تا آخر ماه تکلیف منو معلوم کن اگر نه میسپرم به بابام هر کاری دلش خواست بکنه ،اما بعد اون 

نه زنگ میزنه نه خبری ازش هست خیلی اعصابم خورده نمیدونم چرا اینطور میکنه توی زندگیمون ،من خیلی از لحاظ روحی تحت فشارم ،هر کاری میکنم بهش فکر نکنم نمیتونم 😖

میدونمم نمیخواد ولم کنه فقط دلیل اینکاراشو نمیدونم حالا شما بهم بگید چکار کنم تا یکم برای زندگیمون تلاش کنه ،یکم آدم بشه ؟ 

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیفتون رو میسپرین به پدرتون؟ من با هیچی کار ندارم به جز همین جمله!! تکلیفتون رو باید یکی دیگه رو ...

خواستم یکم بترسونمش شاید یه تکونی بخوره ولی هیچ ...

خودم هر چی باهاش حرف زدم ،دعوا کردم هر کاری بگی کردم ولی دریغ از یکذره غیرت و اهمیت نسبت به زندگیمون منم اجم گرفت گفتم دیگه کاری ندارم طرف حسابت میشه بابام ...که شاید یکم به خودش بیاد ولی بیخیال...

بزرگترین اشتباهت اینه که رفتی خونه پدرت و به شوهرت گفتی بابام تصمیم بگیره برای همین سرد شده 

نمیشد مشکلاتتو بین خودتون حل میکردید؟

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
اره خونه بابامم مشکلاتمون زیاده ،ولی زندگیم رو دوس دارم 

اگه دوس داری برگرد خونت ولی قهر باش

از اول نباید میومدی خونه بابات بعد اینکه چ انتظاری داری برو خونت بگو تکلیفمو روشن کن نیستی میدون براش بازه بیخیاله

بزرگترین اشتباهت اینه که رفتی خونه پدرت و به شوهرت گفتی بابام تصمیم بگیره برای همین سرد شده  ن ...

عزیزم من ۵ ساله دارم زندگی میکنم تا حالا هیچکس توی مشکلاتم نبوده همش رو توی خونه حل کردم ولی واقعا دیگه خسته شدم ،صبر آدمم حدی داره ،وقتی ازدواج میکنی به امید یه زندگی نرمال میری نه تا این حد مشکلات 😔

اگه دوس داری برگرد خونت ولی قهر باش از اول نباید میومدی خونه بابات بعد اینکه چ انتظاری داری برو خون ...

برگردم که دیگه هیچی یه عمر باید کولی بدم دیگه خودت حساب کن حرف آدم ارزش داره دراون شرایط

منم خیلی مشکلات داشتم زیاد میرفتم خونه بابام ولی دیدم اصلا به یه ورشم نیست بدتر میره خونه خواهربرادراش مهمونی 

الان خدارو شکر یکم بهترشده زندگیم ولی نرمال نیست

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
منم خیلی مشکلات داشتم زیاد میرفتم خونه بابام ولی دیدم اصلا به یه ورشم نیست بدتر میره خونه خواهربرادر ...

دقیقا این کلا سرش گرم خانوادشه اونام همچین دورش رو گرفتن که یوقت خدایی نکرده یاد من نکنه