2777
2789
عنوان

پسرا چطوری زودتر یادمیگرن سواله

196 بازدید | 21 پست

آخه دادش من برادر منه خب تو یه محیط یه خانواده ژن و محیط یکسان مدرسه هم از نظر سطحی یکسان درس خونده بودیم بعد اون داروسازی می خونه بعد سر کلاس یاد میگره شب امتحانم یه خوندن سریع میکنه 

من سر کلاس هر چقدر می خوام حواسم جمع باشه باز  حواسم یا ذهنم به آهنگی حرفی چیزیرمیره حالا کل ذهنم درگیر نباشه به سرعت اون یاد نمیگرم میام خونه صدبار میخونم وسطش کلی بلند میشم با این عاشق درس خوندم 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

ربطی به دختر پسر بودن ندارهبه هوش و ضریب هوشی و گیرایی ربط داره

خب مگه اون دادش من نیست رو هوش ژن و محیط اثر داره 

ژنش یکیه محیطش یکیه دیگه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل ما دخترا حوصله ندارن زیاد درس بخونن 

واسه همین توی همون مدت کم ۱۰۰ درصد حواسشون رو جمع میکنن

تنبلی به نفع شون تموم میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

فکر نمی‌کنم اونقدرا به جنسیت مرتبط باشه یعنی تنها عامل جنسیت باشه بین دخترها هم هستن کسایی که یاد گیریشون سریعه

خب آدما با هم متفاوتن حتی اگه تو یه محیط از یه خانواده باشن به این معنا نیست که کپی هم باشن و این تفاوت طبیعی به نظر میاد

شما اگه حس میکنی نمیتونی تمرکز کنی و اذیتت میکنه این موضوع یعنی در حدی زیادی هست چون گاهی به نظرم طبیعیه ولی اگه به نظرت اذیت‌کننده میاد شاید با یه متخصص صحبت کنی بهتر باشه

یا سرچ بزنن ببین مثلا تمرینی واسه افزایش تمرکز هست انجام بده شاید مفید باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یعنی از بین هزاران عامل هوش، شرایط اجتماعی، نحوه تربیت، مدرسه، تدریس، انگیزه و... به این نتیجه رسیدی یادگیری به پایین تنه مربوطه! حاشیه رفتن ذهنت واقعا زیاده و علت یاد نگرفتنت هم همینه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مثل ما دخترا حوصله ندارن زیاد درس بخونن واسه همین توی همون مدت کم ۱۰۰ درصد حواسشون رو جمع میکننتنبلی ...

وای خیلی خوش بحالشونه 

خب مگه اون دادش من نیست رو هوش ژن و محیط اثر داره ژنش یکیه محیطش یکیه دیگه

ژن اینجوری نیست که شما دقیقا کپی هم باشید که با یه عملکرد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ورودی ها و رفقا و محیط بیرون از خونه و تو گوشیش باتو متفاوت 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

میدونی چرا ؟

چون پسرا تمرکزشون بیشتره ..بحث یادگیری یا هوش بالا تر نیست ..

دخترا کلا پرتن ..میرن تو فکر و یهو خودشونو با لباس عروس و چندتا بچه میبینن ..ولی پسرا تو حال زندگی میکنن..و اکثرا افکار ضد و نقیضشون خاموشه

این آدما حرفن فقط ...گُله آرزوهامو پرپر کردن

یعنی از بین هزاران عامل هوش، سرایط اجتماعی، نحوه تربیت، مدرسه، تدریس، انگیزه و... به این نتیجه رسیدی ...

خب چیکار کنم حاشیه نرم 

میدونی چرا ؟چون پسرا تمرکزشون بیشتره ..بحث یادگیری یا هوش بالا تر نیست ..دخترا کلا پرتن ..میرن تو فک ...

افرین دقیقا  در این حد نه ولی این تخیل قوی دارم😂😂

خب چیکار کنم حاشیه نرم

مدیتیشن کن. عوامل حواس پرتی رو حذف کن. یه کاغذ بذار کنارت میبینی داری میری تو خیالات اون فکرو یادداشت کن برای بعد و برگرد سراغ درس. سر کلاس با دقت گوش بده انگار دستورالعمل نجات زندگیته و فقط نکات مهم رو بنویس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.