2777
2789

کرونای ذلیل مرده رو میگم

از طریق سطوح منتقل میشه یا نمیشه🤔🤔

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

جمله ت هردوتاش یه معنی میده.

مغزم رگ به رگ شد😁😁

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله ت هردوتاش یه معنی میده. مغزم رگ به رگ شد😁😁

نه دیگه دقت کن خواهر من😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من کروناگرفتم امروز۱۲روزه.حس بویایی وچشاییم کی برمیگرده؟

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
نمیشه بابا من شوهرم کروناگرفت ببخشیدارابطه هم داشتیم من کرونانگرفتم

ولی شوهرمن گرفت 

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
نه دیگه دقت کن خواهر من😂😂

دوتاش یکیه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیشه بابا من شوهرم کروناگرفت ببخشیدارابطه هم داشتیم من کرونانگرفتم

والا من حس میکنم کاملا شانسیه گرفتن یا نگرفتنش