2777
2789
عنوان

بالاخره میشه دست نزنم با نمیشه دست بزنم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 29 پست
والا من حس میکنم کاملا شانسیه گرفتن یا نگرفتنش

دقیقاشانسیه

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاش یکیه😁

منظورم این بود منتقل میشه دست نزنم. منتقل نمیشه دست بزنم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نه دیگه دقت کن خواهر من😂😂

پرنساجونم معنیش یکیه😂😂😂

تاثیرکرونای گوربه گورشده س😂😂

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
برامن که ۸ ماهی طول کشید تا برگرده بویایی 

لاغرم شدی؟

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
پرنساجونم معنیش یکیه😂😂😂 تاثیرکرونای گوربه گورشده س😂😂

گیج شدم دیگه😑😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بگو نیم کیلو  ابدا لاغر نشدم

منم نشدم 😄😄😄😄

مگه کرونا لاغر میکنه🤔

به شدت

من شدم باربی.

هنوزم بعدهفت ماه روندلاغرشدنم ادامه داره😔😔

انگارساعتی لاغرمیشم

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
به شدت من شدم باربی. هنوزم بعدهفت ماه روندلاغرشدنم ادامه داره😔😔 انگارساعتی لاغرمیشم

ای بابا چه بد🙁

من می ترسم و در نظر می گیرم از سطوح منتقل میشه و رعایت می کنم

منم خیلی مواظبم.

البته من همسرم ازراه چشم آلوده شدن وبرامون سوغات آوردن خونه😁😁

سلام عزیزم، خوبی؟

تو تاپیک ها داشتم در مورد سیسمونی دوقلوها سرچ میکردم. ظاهرا شما دوقلو دارین درسته؟

میشه کمکم کنید که چی ها به کارتون اومد؟ من نمیدونم دو تا کریر بخرم و بعدا بزرگتر شدن دو تا صندلی ماشین از 9 ماهگی بگیرم، یا اینکه از الان فقط صندلی ماشین از بدو تولد بگیرم و مثلا با قنداق سوییسی و این چیزها جابجاشون کنم.

بعد اینکه کالسکه دوقلویی هم گرفتین؟ به کارتون اومد؟ اگه آره ازین پشت همی ها گرفتین یا کنار هم؟

راستی برای تخت نوزاد چیکار کردین؟ چون اتاق ما خیلی کوچیکه.

گهواره یا تاب برقی، صندلی غذا و اینا رو گرفتین یا نه؟

ببخشید اینهمه سوال پرسیدم. خیلی سردرگمم..