2777
2789
عنوان

چجوری حالمو خوب کنم چجوری گذشتمو فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته فراموش نمیشه 

کاری که باید بکنید اینه این گذشته چخ درسی به شما داده ...

و برای این درس باید از همون گذشته تشکر کنید 

همین...

سعی کن به گذشته کمتر فکر کنی ادامه تحصیل بده 

یه کار هنری یاد بگیر کلا وقتت رو پر کن به مرور اوکی میشی توکلت به خدا باشه از خودش کمک و آرامش بخواه 

من با تمام وجود درک کردم واقعا از خودش بخواه 

اول اینکه این اون اتفاق افتاده،تو گذشته اس،فقط ازش درس بگیر که باز مرتکبش نشی،همین،توی حال زندگی کن،اصن زندگی هنینه،گذشته و اینده ای وجود نداره،حالتو به بهترین نحو بگذرون،اینکه بخوای ذهنتو روی چیزی که یه ساله ازش گذشته،متمرکز کنی،فقط خودتو اذیت میکنه و باعث خودخوری مسشه،همه اشتباه میکنن،اما اونایی مرتکب یه اشتباه دیگه نمیشن که با اون زندگی نکنن

دوم اینه واسه حال خوب خیلیییی دلیل هست،خیلییییی

اون کاری که دوست داری رو انجام بده،خودتو مشغول کن،کتاب بخون،برقص ورزش کن،قرار بذار با خودت که از هر چیزیییی نهایت لذتو ببری

اگر درونت اروم باشه،با هیچ اتفاق بدی،خودتو نمیبازی،و این قدرته انسانه،اینجور نیست بگیم که ما اشتباه نمیکنیم و دیگه سعی میکنم بهترین تصمبما رو بگیرم،نه اینجور نیست واقعا چون تو از اینده ی چیزی خبر نداری و فقط میتونی حدس بزنی و از تجربه دیگری استفاده کنی،اتفاقای بد میوفتع حتی بد تر از اونی که یه سال پیش برات اتفاق افتاده،مهم اینه که تو از جنبه های دیگه به اتفاق نگاه کنی،ببینی چی میخواد بهت بگه هر چیزی سره راهت سبز شده

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
واقعا تاثیر داره؟؟؟؟؟یعنی میتونه جلو فک کردن آدمو بگیرع اخه قرص

هر گز اینکارو نکن،وابستش میشی و این یعنی اعتیاد

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده