2777
2789
عنوان

خانما بیاین سالن زیبایی دارم

764 بازدید | 18 پست

آرایشگری سراغ دارین اولا که سالن زده مشتری نداشته ولی بعدا کارش گرفته؟

۴ماه میشه سالن زدم شهرستان ولی مشتری ندارم جز فامیلو آشنا 

خدایا شکرت♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغ کن،من خودم ارایشگرم ،اوایل که کار میکردم مث شما درو همسایه و فامیل ،بعد هم هیچ جا تبلیغ نکردم کارم معرفی میشد و میومدن ،من فقط از کار ابرو ماهی۲ت درامد داشتم

تبلیغات کن تو کانال تلگرامی شهرتون

قیمتاتو منصفانه کن

تو اینستا پیج بزن

تو لاین های مختلف خدمات ارائه کن

البته با تمام اینا بازم زیاد مشتری نمیاد بخاطر کرونا مردم میترسن

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
تبلیغ کن،من خودم ارایشگرم ،اوایل که کار میکردم مث شما درو همسایه و فامیل ،بعد هم هیچ جا تبلیغ نکردم ...

چه خوب عزیزم آفرین...دعا کن کار منم بگیره خیلی دلسرد شدم😞

خدایا شکرت♡

برو مخابرات

پول بده برات پیامک تبلیغاتی بفرستن رو گوشیا

پیج اینستا بزن

تراکت درست کن و پخش کن تو سطح شهر

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
تبلیغات کن تو کانال تلگرامی شهرتون  قیمتاتو منصفانه کن تو اینستا پیج بزن تو لاین های مختلف خ ...

چشم عزیزم..ممنون از راهنماییت آره بخاطر کرونا دو هفتم باز تعطیله 

خدایا شکرت♡
چه خوب عزیزم آفرین...دعا کن کار منم بگیره خیلی دلسرد شدم😞

اولین مورد باید کارت خوب باشه،تو یه رشته باید حرفه ای باشی مثلا بگن فلانی کار رنگش خوبه یا کوتاهیش حرفه ایه،قیمت هم سعی کن کمتر بگیری ،خوش اخلاق باش،و سعی کن با مشتریات دوست شی .انشالله که بهتر میشه ،این کرونا رو کار ارایشگاها خیلی اثر منفی داشت ،مخصوصا شما که تازه وارد کار شدی دلسردیش بیشتره ،اما بنظرم کم نیارو جلو برو

اولین مورد باید کارت خوب باشه،تو یه رشته باید حرفه ای باشی مثلا بگن فلانی کار رنگش خوبه یا کوتاهیش ح ...

مرسی عزیزم...کار رنگم خیلی خوبه...شما هزینه رنگ رو چجور محاسبه میکنین؟

خدایا شکرت♡
مرسی عزیزم...کار رنگم خیلی خوبه...شما هزینه رنگ رو چجور محاسبه میکنین؟

والا من که الان باردارم ،جمع کردم ،ولی خب اول باید ببینید شهر شما چه هزینه ای میگیره ،میتونی هم هزینه وسایل رو حساب کنی مثلا بگی اکسیدان و دوتا رنگ و فلان مثلا شده۱۵۰، یه مقدار هم بگیری برا دستمزدت مثلا۱۰۰ت.اگر هم کار رنگت حرفه ایه یه رنگ معمولی برا یه مو فوق العاده کم پشت رو ۱۶۰میزنن،