2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یه کرونایی ام دو در قرنطینه ام

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

آبجیم گرفت ۵درصد درگیر بود...فقطم بی حالی داشت تنگی نفس

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
چیکار کرد خوب شد ؟؟ عزیزم برام بگو خواهش میکنم. دارو چی میخورد؟

دارو هیدروکسی کلین بود فک کنم‌...گوجه کبابی هرروز دادیم بهش با آب میوه فراوان 

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

درگیر شد

سوپ مرغ و ورمیشل و جعفری

ناشتا مخلوط آب گرم یا چایی سبک همرا با عسل و لیمو تازه،در طول روز تکرار کن این شرب رو

پیاز قرمز کباب شده ،پوستش رو بکن و داخلش رو با لیمو و نمک بخور

بوش بهتون نخوره

آب فراوان  

جوشونده چی؟میشه همه رو برام بگی . چون منم کرونا دارم 

آویشن بابونه ی سفید نعناع مریم گلی بعد غذا هم لیمو سنگی بخور آب هویج باید مرتب بخوری سرکه ی سیب هم روزی سه قاشق غذا خوری 

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶