2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بختطر سینا مهراد ب بازیگری علاقه دارم  بنظرت چقد زمان میبره اینه بتونی واس ی فیلم انتخاب ب ...

😂😐🤦🏻‍♀️عزیزم بازیگری یه حرفس که باید تو درون خودت باشه نه به خاطر کسی بری سمتش 

بخاطر یک شخصی که تو رویاهای کودکانت دوسش داری هیچوقت ایندتو به بازی نگیر 

و این که اگه بخوای از راه درستش بری خیلی طول می‌کشه ولی بخای از راه نادرست و غیر مشروع بری خیلی زود بازیگر میشی ولی بازیگر خالتور !

[ ماییم که بی هیچ سراَنجام خوشیم..‌.! ]
اهل کجایی؟؟تهران؟؟من اهل ارومیه ام اونم یکی ازشهرستان هاش

بله تهرانم

بگرد ببین ارومیه کلاس معتبر کجا داره

اگه استعداد داشته باشی بعضی استادا مثل استاد من برای فیلماش ازت استفاده می‌کنه و قطعا رو رزومه بازیگریت خیلی تاثیر داره 

😂😐🤦🏻‍♀️عزیزم بازیگری یه حرفس که باید تو درون خودت باشه نه به خاطر کسی بری سمتش  بخاطر یک ش ...

نمیدونی چقد عاشقشم خدایی میدونم غیر ممکنه اینکه باهاش فیلم بازی کنم و اینا .. ولی خدایی حس بچه گانه نیس واسه اینکه بازیگر شی تا حالا چقد پول خرج کردی؟؟

میتونم بپرسم حدف تو از بازی گری چی بود اینکه مشهور شی؟؟

نمیدونی چقد عاشقشم خدایی میدونم غیر ممکنه اینکه باهاش فیلم بازی کنم و اینا .. ولی خدایی حس بچه گانه ...

خیلیا رویاهاشون مثل شماست عزیزم ولی خب هیچی غیر ممکن نیست این رو همیشه یادت باشه

و این که پول فقط برای کلاسای فن بیانم و اینا خرج کردم هر دوره چون پیشرفته برمیدارم نزدیک ی تومن درمیاد مقدماتی فکر کنم چهارصد تومنه در کل زیاد خرج کردم ولی هرچی که خرج کردم برای خودم خوب بود اعتماد به نفسم و ....

هدفمم علاقم بود نه مشهور شدن آدم از هزار تا راه می‌تونه مشهور یا پولدار شه ولی وقتی به به کاری عشق داری اون میشه هدفت

بله تهرانم بگرد ببین ارومیه کلاس معتبر کجا داره اگه استعداد داشته باشی بعضی استادا مثل استاد من ...

تو بعد اینکه فیلمنامت تموم شد فیلمت میره رو تی وی😃 خوش بحالت کلی معروف میشی ولی شیطون اسمت نگفتیاا

تو بعد اینکه فیلمنامت تموم شد فیلمت میره رو تی وی😃 خوش بحالت کلی معروف میشی ولی شیطون اسمت نگفتیاا

تی وی نه قشنگم می‌ره جشنواره بخان تو تی وی هم پخش کنن فک کنم شبکه سه و افق پخش میکنن

😂😘بخدا نمیشع گفت بعدها شاید داستان شه

خیلیا رویاهاشون مثل شماست عزیزم ولی خب هیچی غیر ممکن نیست این رو همیشه یادت باشه و این که پول فقط ب ...

فقط میتونم بگم خوش بحالت 

الا همه ب فکر شوهر دادن من هستن ن پیشرفتم

فقط میتونم بگم خوش بحالت  الا همه ب فکر شوهر دادن من هستن ن پیشرفتم

هنوز که بازی نکردم چرا خوشبحالم بعدم خب من چندساله عمرمو گذاشتم پاش به نظرم یه فیلم برا جشنواره کمترین حقمه :)

ای بابا ... خانواده‌ی سنتی و این حرفا؟!

هنوز که بازی نکردم چرا خوشبحالم بعدم خب من چندساله عمرمو گذاشتم پاش به نظرم یه فیلم برا جشنواره کمتر ...

باش خب آینده درخشانی درانتظارته 

اره برو تاپیک سرنوشت تلخ منو بخون فقط میتونم رویای بازیگری رو با خودم ب گور ببرم