2777
2789
عنوان

جراحی ایمپلنت

136 بازدید | 9 پست

دوستان من میخوام جراحی ایمپلنت انجام بدم تعریف دکتر علی قمری (مطبش سمت آریاشهر  آیت الله کاشانیه) رو خیلی شنیدم. کسی تا به حال پیشش جراحی ایمپلنت انجام داده؟

من 15 ساله پیش دکتر علیرضا گرجی میرم البته ایمپلنت انجام ندادم ولی از کارش خیلی راضیم

کدوم سمت هست عزیزم؟

من هفته پیش رفتم پیش دکتر قمری. خیلی با دقت ویزیت کرد عکس و اینا انداختم مرحله اولشو انجام داد. راضی بودم مراجعه کننده هاشونم همه راضی بودن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم سمت هست عزیزم؟ من هفته پیش رفتم پیش دکتر قمری. خیلی با دقت ویزیت کرد عکس و اینا انداختم مرحله ...

هم اول یوسف آباد مطب دارن هم خیابون دولت. من یوسف آباد میرم. با فاصله چند ساختمون یه مرکز مجهز عکس برداری هم هست. دکتر گرجی فوق العاده خوش برخورد هستند

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
هم اول یوسف آباد مطب دارن هم خیابون دولت. من یوسف آباد میرم. با فاصله چند ساختمون یه مرکز مجهز عکس ب ...

دوره به من گلم. دکتر قمری سمت آریاشهر، کاشانی هستش. کارشم خیلی عالی بود خیلیم با حوصله بودش

نه من ایشونو نمی شناسم، من مادر و پدرم هر دو پیش دکتر بیرنگ ایمپلنت انجام دادن، پدرم ایمپلنت تمام فک و مادرم برالی 3 تا از دندوناشون. هر دو هم راضی هستن. کارشون بسیار عالی و تمیز هست

من خودم پارسال رفتم برای ایمپلنت دو تا از دندونام پیش دکتر بیرنگ که قبلا برای یکی از همین دندونام پیش یه دکتر دیگه رفته بودم که گند زده بود به دندونم، ولی عوضش دکتر بیرنگ فوق العاده کار کردن، واقعا راضیم