2777
2789
عنوان

اخلاق گندم

151 بازدید | 18 پست

بچه ها من چن ماه عقد کردم خداروشکر شوهرم خوبه تنها مشکلی ک دارم اخلاقمع الکی جنگ راه میندازم سر صدا میکنم و موقع عصبانیت چیزی نمیفهمم و کنترلی رو خودم ندارم..شوهرم چن بار بم تذکر داده ک هیچ وقت حسم بهت کم نمیشه با این همه دعوا ولی زندگی دوتامونو با این اخلاقت خراب نکن و بزا بهمون خوش بگزرع ...از خودم خسته شدم

برو پیش مشاور خوب

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سر چی جنگ راه میندازی؟متولد تیر هستی؟ یا حرداد؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خب مشاوره برو .دارو مصرف کنی خیلی بهتر میشی .من خودم خیلی زود عصبی میشدم اما واقعا دارو هایی ک استفا ...

تا چند وقت باید دارو مصرف کرد؟؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منم یه مدتی کنترل خشمم رو از دست دادم. زود از کوره در میرم. البته اینجوری نیستم دنبال دعوا باشم اما وقتی به گذشته و اتفاقاتی که برام افتاده می افتم بیخود عصبی میشم و دنبال یه بهانه میکردم همه شو خالی کنم رو سر شوهرم...

اونم که بدتر از من آدم عصبی هست. بیشتر وقتا تحمل می‌کنه سعی میکنه آرومم کنه به خاطر اتفاقات گذشته عذر خواهی می‌کنه اما یه وقتایی هم اونو از کوره در می‌ره باعث دعوا مون میشه

خب مشاوره برو .دارو مصرف کنی خیلی بهتر میشی .من خودم خیلی زود عصبی میشدم اما واقعا دارو هایی ک استفا ...

میدونید چیه من از بچه گی تا الان تیپم حرف زدنم همش پسرونه بودع الان ک شوهرم کاری کرده ک همه چیمو عوض کردم از همون موقع عصبی شدم اعتماد بنفس ندارم 

تا چند وقت باید دارو مصرف کرد؟؟

بستگی ب خودت داره ک چقد تلاش کنی اخلاقت بهتر شه .راستی در کنارش مشاوره ام برو تمرینایی کبت میدن خوبه .ممکنه ۳ ماه مصرف کنی خوب شی ممکنه حتی دو سال طول بکشه و ..

میدونید چیه من از بچه گی تا الان تیپم حرف زدنم همش پسرونه بودع الان ک شوهرم کاری کرده ک همه چیمو عوض ...

پس این واکنش به تغییره...

شوهرم یه مدت می‌رفت مشاوره و چون اصلا آدمی نیست که بخواد تغییر کنه ریکشنش به تغییرش پرخاشگری و شکاکی بود.

سر هر چیز بی خود و با خودی باهام دعوا راه می نداخت