2777
2789
عنوان

جیگر گوشم 😔😔😔😔

577 بازدید | 16 پست

خیلی دردناکه تولدت باشه و تنها چیزیکه میتونست بهترین کادوی زندگیت از طرف خدا باشه رو خدا ازت بگیره، 
از اون موقع به بعد هر وقت تولدت باشه یاد عزیز دلت می‌افتی که خدا جایی تو این دنیا بهش نداد. 
شایدم دنیا لیاقت بودن اونو نداشت وخدا اینو بهتر میدونست. 
خدایا راضی ام به رضای تو
هر وقت نگرانت میشدم بلند از خدا میخواستم محافظ و نگهدارت باشه شاید خدا بهترین محاظت رو اینجور دونست که پا به این دنیا نذاری. 
عزیز دل مادر دیگه برای کی لالایی بخونم. 
قند عسلم دیگه برای کی راه برمو بخونم :
یکی توی دلمه فرق داره با همه 
واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه

مامان خیلی دوستت داشت، داره و خواهد داشت عزیز دلم
تا ابد تو یاد مادرت میمونی
هیچ وقت ندیدمت اما وقتی رفتی  یه تیکه از قلب منو با خودت بردی 
جیگر گوشم خدا حافظت اللهم صل علی محمد و آل محمد 

😔😔😔

خدایا چرا منو لایق کلمه ی مادر ندونستی

چرا اینقدر سختی برای من

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی امضات😔

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

اروم باش عزیزم چرا لایق نباشی چه بسا خدا شما رو بیشتر لایق دونسته و مورد امتحان الهی قرار داده امیدت به خود خدا باشه انشالله همین امسال مادر میشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

چرا آخه

چیشده؟سقط‌کردی؟

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

منم بچه اولم اگ نمیرفت ۸روز دیگه به دنیا میومد الانم بعضی موقع یادم میاد دلم غم میگیره اما خداروشاکرم ک این دختر نازم سه ماه بعد میاد بغلم ایشالا دامن شمام زودی سبز میشه🤲

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

عزیزم درکت میکنم

یک اسفند ۹۷ منم عزیز دلمو سقط کردم

با اینکه خدا بازم بهم داده

اگه ناشکری نباشه،نتونستم فراموشش کنم

یادش که میوفتم دلم آتیش میگیره

اشکم میریزه

میدونم فراموش نمیشه اما امیدوارم زوده زود یه بارداری سالم داشته باشی

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤