2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای اگه باز نشه من چیکار کنم چ شناسی دارم من

با چی سفارش دادی

پست یا باربریو اینا؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
پست نیست عزیزم باره کسی باید برامون بیاره

ماشین شخصیه؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
 امثال ما بودن اون بی شعور ها ... اگه بسته ای قراره برسه میتونین با باربری هماهنگ کنین باربر ...

راستش قرار بود یکی از فامیلامون که برای خودش وسیله خونه میاره واسه ما رو هم بیاره که راه بسته شد شانس من کاش تو همینجا خرید میکردم

پست نیست عزیزم باره کسی باید برامون بیاره

با اتوبوس میشه..یا تاکسی زردا..پست هم همینطور...برای شمال رفتن بالاخره باید از تهران رد شد دیگه...تهران تعطیله کلا همه جا..خودم تهرانم..ولی وسایل عمومی میتونن تردد کنن..

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
تا وقتی وضعیت حداقل نارنجی بشه عزیزم، اونم که دقیق معلوم نیست انشاالله تا ده روز دو هفته دیگه

وای متاسفانه مستاجرم خونه مون نیم تموم شیرآلات کابینت اینا سفارش دادیم از قم تا ده روز ده صاحب خونمون مستأجر میاره

وای متاسفانه مستاجرم خونه مون نیم تموم شیرآلات کابینت اینا سفارش دادیم از قم تا ده روز ده صاحب خونمو ...

الهی بگردم بگین باربری براتون بیاره انشاالله زود به دستتون برسه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)