2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 180 پست
حالا به مشاور چه احساس داری مث من کنکورتو به باد ندی بدبخت میشی

عهههه 

والا چی بگم 

چراااا حس بدی هم نیست 

میدونی چیه 

من خیلی باهاش بد برخورد کردم، بهش گفتم بی غیرت و غیره ولی بازم باهام راه میاد 

نمیدونم چشه!!!!

چرا باهام خوبه باز 

عهههه  والا چی بگم  چراااا حس بدی هم نیست  میدونی چیه  من خیلی باهاش بد برخو ...

پول میگیره فحش بخوره دیگه 😂😂

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووووااای ترکیدم

جدا اینجا که میام حالم بهترمیشه با اینکه یسریا هستن بعضی وقتا انگار هرکی جنس مذکره شیطانه بد برخورد میکنن

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
نه بابا یه بار گفت برنامه نمیدم  دیگه بیچاره دیونه شده بود  دوباره راه اومد  تو مگ ...

نخوندم و از معدل ۲۰ و امید رتبه تک رقمی رسیدم به دانشگاه پیام نور

جدا اینجا که میام حالم بهترمیشه با اینکه یسریا هستن بعضی وقتا انگار هرکی جنس مذکره شیطانه بد برخورد ...

نه اتفاقا چند دقیقه پیش داشتم یکیشو جر میدادم بیچاره ب گریه افتاد ولی فهمیدم تو از اوناش نیستی برادددر

نه اتفاقا چند دقیقه پیش داشتم یکیشو جر میدادم بیچاره ب گریه افتاد ولی فهمیدم تو از اوناش نیستی برادد ...

چرا اخه خخخ 

از کجا فهمیدی از اوناش نیستم

پس چرا این نمیفهمه

ووواااا منم معدلم 19/95عه  چرااا به خاطر عشق و عاشقییی؟؟؟ وای خدا باید قطع ارتباط منم با مشاو ...

عاشق مشاور شدی مگه