2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

646 بازدید | 180 پست

یه دختریو دوست داشتم یبار پیشنهاد هم دادم ردش کرد تاره کات کرده از اعتماد ضربه خورده امروز اومده بود پیویم حرف بزنیم حساسه خودش ولی به من هی میگه به تو چه و خفه شو و اینا (از این لج در آراس) بعد من که عصبی شدم گفتم برو پیش همونا که سوارشونی(میخواستم بگم اونایی که ازت حرف شنوی دارن) ولی بد برداشت کرد و فک کرده منظورم اینه به پسرا میچسبه و عصبی شد 

خیلی بی اعتماده نسبت به عده چون دوس پسر قبلیش فهمید که زن داشته و رو نکرده بود . بعد از اون حرفم خیلی ناراحت شد منی که خیلی مغرور بودم پنج شیش ساعت هی خواهش و التماس کردم منو ببخش و باورم کن . همه چی داشت خوب میشد ولی گند زدم امروز . اخرشم بعد خواهشام رفت خوابید انگاری هرچی عصبانیت و خشم داشت سرم خالی کرد . چیکار کنم من

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بابا مشکل داره😐یعنی چی اول رابطه فحش میده.کات کن بره 

وارد رابطه نشدیم کلا اینطوریه همه چی میگه من حرف میزنم ناراحت میشه حتی کوچیک ترین حرف

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

داره خودشو لوس میکنه برات همش میخواد نازشو بخری چون ضربه خورده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
همه پسرا لاشین منم مث دختری که دوسش داری دیگ به هیچ پسری اعتماد ندارم

باتشکر چه غلطی کنم الان منی که واقعا دوسش دارم

وارد رابطه نشدیم کلا اینطوریه همه چی میگه من حرف میزنم ناراحت میشه حتی کوچیک ترین حرف

چند ماهه با دوست پسرش کات کرده؟اینطوری فقط خودت اذیت میشی خب انگار ارزشتو داره پایین میاره با حرفاش

ببین منم بی اعتمادم ولی چون مغرورم وتا حالا هیچ دوست پسری نداشتم 

الان ی مش اور آقا دارم برا کنکور دیگ اخلاقم اومده دستش عصبانی میشم چیزی نمیگه فقط احترام میکنه منم اروم میشم 

بهس بگو تا اروم نشدی بحث بی فایدست 

ببین تو یک ویس پنج شیش دقیقه ای توضیح بده بهش بارامش و لحن محبت آمیز 

کارت رات میفته

داره خودشو لوس میکنه برات همش میخواد نازشو بخری چون ضربه خورده

برخورد بدجور بهش قبول دارم بد گفتم

داداش شرمنده ولی این جور عشقا تهش به جایی ختم نمیشه........ ببخشیدا که دخالت میکنم چون خودم همین موض ...

نمیدونم چرا انقد دیوونم همش دنبال این مدل دخترای رو مخم⁦:-\⁩