2777
2789
عنوان

موهام خشکه یا چرب🥲🥲چطور بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2901 بازدید | 18 پست
ن باید چرب بخری

اوکی عزیزم ممنون 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم سىال داشتم لطفا جواب بده بچتون الان چند سالشه ؟؟؟حرف اومده ؟؟؟

سلام گلم پسرم انشاءالله کمتر از یکماه دیگه سه سالش میشه بله خداروشکر حرف میزنه چند ماهی میشه کم کم بیشتر میتونه حرف بزنه‌،اگه شما هم‌نگرانی استرس نداشته باش کم کم بچتون یاد میگیره 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام به نظرم اول باید تشخیص بدید پوست کف سر خشک است یا چرب؟ که این مورد رو هم با یک آزمایش ساده میشه انجام داد اول حمام برید و موهاتون رو خوب بشورید بعد حوله رو آرام رو مو هاتون فشار بدید زیاد حوله رو حرکت ندید چون باعث تولید چربی در کف سرتون میشه بعد از گذشت 48 ساعت نوک انگشت یا یک تکه کاغذ 2 در 2 سانتی متر را روی پوست کف سرتدن قرار بدید یا با انگشتتون کف سرتون رو لمس کنید اگر انگشتتون چرب یا براق شد و یا اینکه دو طرف کاغذ چرب شد یعنی مو هاتون چربه اما اگر هیچ چربی مشاهده نکردید یعنی جنس مو هاتون خشکه اگر یک طرف کاغذ چرب شد جنس موی شما معمولی هستش.