2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم موش اومده تو خونه

1735 بازدید | 17 پست

در حیاط پشت باز بود یه دو دقیقه شاید پنج یا شاید شیش خلاصه ک هیچی تو حیاط پشت نبود فقط تمیزش کردیم درم بستم الان ی صدایی اومد ترسیدم نکنه موش باشه😥😥😥😥چجوری بفهمم موشه یا نننن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوراکی بریز گوشه های خونه 

میان دندون میزنن می خورن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه گربه بیار تو خونه اون پیداش میکنه 

😮😫😫😫😫

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

😂😂😂چی شد

آقا من خوابم نمیبره😭😭😭😭خدا شاهده حسم میگه موشه صدای عجیب میدههه

ایم راه تضمینی و‌امتحان شده است: یه چسب موش قوی‌خارجی گیر بیار و بخر روش بیسکوییتت و گردو این چیزا بذار و بزارش اونجایی که به بودن موش مشکوکی،میاد توش گیر‌میکنه.مامان من اینطوری دوتا موش داخل زیرزمین‌خونه‌مون رو که خیلی اذیتمون میکرد رو گرفت