2777
2789

سلام بچه ها۔ ی سنجاق قفلی بزرگ که به دوتا کلید زده شده بود تو کیف پول شوهرم پیدا شده۔ خودمم خوابای عجیب و غریب دیدم کسی میدونه اینا یعنی چی؟ از سر شب تاحالا خیلی فکرم درگیره۔ من اصلا ب طلسم و جادو اعتقاد ندارم ولی کلیدا رو ک دیدم یکم سرچ کردم زده بود نشونه طلسمه۔ اصلا نمیدونم چیکارکنم گیج شدم بخدا

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابای پریشون مث قتلو مردن و کشتن و خونوخونریزی میبینی؟

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

تا چهل روز سوره جن رو خودت بخون من تجربش کردم عالی بود دیگ خوش شانسی بهم رو کرده زندگیم بعدهفت سال شده پراز اتفاقای خوب من همش نحسی و بدی اتفاق میوفتاد برام

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
چه خوابایی دیدین؟

صب زود شوهرم داشت آماده میشد بره سرکار خواب دیدم ی زن رو تختم نشسته خیلی زشت بود ی بچه هم بغلش بود بعد یهو ی چیزای  ریز با صداهای خیلی نازک و نا مفهوم از بالا سرم رد میشدن۔ خواب و بیدار بودم یعنی میدونستم شوهرم هنوز نرفته انقد تکون خوردم تا اومد بیدارم کرد۔ شبم ک قضیه کیف پول اتفاق افتاد

نه

پس چی

تا چهل روز سوره جن رو خودت بخون من تجربش کردم عالی بود دیگ خوش شانسی بهم رو کرده زندگیم بعدهفت سال ش ...

حتما امتحان میکنم 

مرسی

شما چیزی دیده بودین؟

صب زود شوهرم داشت آماده میشد بره سرکار خواب دیدم ی زن رو تختم نشسته خیلی زشت بود ی بچه هم بغلش بود ب ...

دعات موکل داره چ خصومتی باهاتون داشتن اخه سوره جنو بخون شاید امشب اذیت شی ولی بطور مداوم بخونی میرن

حتما امتحان میکنم  مرسی شما چیزی دیده بودین؟

اره خیلی چیزا من اذیت بودم خیلی سخته گفتنش ولی بهم دست میزد آزارو اذیت...