2777
2789
عنوان

خانما لطف میکنین بیاین

45 بازدید | 8 پست

من چند وقته پریودم نامنظم شده ماه پیش سوم پری شدم سه روز زودتر ولی در حد لک بینی این ماه هم اصلا پری نشدم چیکار کنم چی بخورم پریود شم 

شایدم بخاطر عفونت هست که دارم باید برم دکتر 

تست زدم منفی بود اقدام به بارداری هم‌نکردم🙂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمدونت رو چک کن 

چیکار کنم یعنی برم دکتر نگرانم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
شاید کیست تخم دان داری منم ی مدت ایجور بودم ریخته بود بهم بعد سون رفتم گفت کیسه با قرص از بین رفت من ...

برم دکتر چی بگم برم چندتا آمپول میده با قرص... اینا بعد چندوقت بازم شروع میشه نامنظم بودن

اره برو دکتر  نگران نباش عزیزم  یا تنبلی یا عفونت که با یه دارو حل میشه

ممنون الان ۴ساله با عفونت سر کله میزنم الان چندوقته مثل قبل دکتر نمیرم ولی یک سونو برم بهتر میشه ببینم چی میشه عذر میخام ولی وقتی میرم دستشویی وقتی میام بیرون بازم احساس میکنم مثانم بازم پره برمیگردم یک سالی میشه اینجوری شدم

عفونت ادراری نداری؟ کلا خودت رو چک کن آب زیاد بخور

نمیدونم باید برم آزمایش بدم