2777
2789
عنوان

کسی هیت بچش لکنت زبان داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
کلینیک معمولی هم می‌بردیم همچین دکتر معروفی نبود

یعنی الان دیگه روان حرف میزنه دعا کنید برای بچه من میترسم ببرمش دکتر وگفتار درمان خیلی میترسم 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه فرزند شما خیلی کوچولوئه.مطمئنید اصلا لکنت داره؟ اون هنوز نمی تونه که حرف بزنه درست و ...

3سالشه تو یه سری از کلمات خاص گیر میکنه نمیدونم چی شد که اینجور شد نمیدونم باید چیکار کنم اصلا

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
یعنی الان دیگه روان حرف میزنه دعا کنید برای بچه من میترسم ببرمش دکتر وگفتار درمان خیلی میترسم 

اره بابا اون موقع خیلی اصن نمیتونست حرف بزنه الان هیچ مشکلی ندارع 

گلم نگران نباش بچه شما تازه یه سالشع اگر مشکلی هم باشه خدایی نکرده با دکتر حل میشه

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂
ممنونم منم میبرم پسرم را دعا کنید خوب بشه بچم را مسخره میکنن  بچم عاشق مهدکودک

بابا خوب میشه مگه چه بیماری خاصیه نگران نباش

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂