2777
2789

سلام خانما من نزدیک یه هفتس که متوجه شدم زگیل تناسلی دراوردم قبل اینکه خودم درارم متوجه شدم که شوهرم داره ولی هرچی بهش گفتم قاتع نشد که زگیله و باید درمان بشه همش گفت من اینارو از قبل داشتم هیچی نیستن، بعد الان اومدم مال خودمو نشونش دادم گفت باید بریم دکتر، اعصابم داغونه، رفتم ازش پرسیدم تو قبلا با کسی رابطه داشتی گفت خجالت بکش برو نمیخوام ببینمت😔😔😔😔حالم خیلی بده یعنی چطوری زگیل گرفتیم!!!!

وااااااااااا مگ زگیل تناسلی حتماااااا از رابطه میاد چرا ب شوهرت همچی حرفی زددددددددی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااااااا مگ زگیل تناسلی حتماااااا از رابطه میاد چرا ب شوهرت همچی حرفی زددددددددی

اخه بهش میاد که قبلا رابطه داشته باشه، خب منم پرسیدم گفتم شاید واقعیتو گفت

وا...  اشتباه کردی گفتی..

دوست من مجرد بود گرفت..

حتما ک از کسی نمیگیری..

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

تعجب میکنم خاهر،،برادر زاده من کوچیکه داشت ،،گاهی خیلی برجسته میشه تودیده گاهیم ن،،حالا شاید قبلا متوجه نمیشدی زیاد

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

به  دلیل  رعایت  نکردن بهداشتم میشه دختر

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم