2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمکم کنید

354 بازدید | 52 پست

سلام عزیزم تروخدا کمکم کنید  روز ۱۴میشه روز تخمک گزاریم دورمم۳۰روزست  ولی امروز روز ۲۳ منه پهلوم خیلی درد داشت تست تخمک گزاشتم مثبت شد امکان داره حامله باشم کیت تخمک مثبت بشه؟ یا نه تخمک گزاریم بوده مثبت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که باردار بشی عزیزدلم  خیلی سخت میگذره این روزا

من حامله شدم بتام بعد ۴ روز تاخیر پریودم ۳۰ بود دکترم گفت خیلی پایین دوباره باید ۵ اردیبهشت تکرار کنی خیلی نگرانم 

سلام عزیزم حامله شدید ؟ 

سلام گلم بله شکر خدا باردارم ازمایش دادم چهار هفته ش بود گل نازم ان شاالله به حق این ماه مبارک قسمت شما ناز گلم همین ماه خبر بارداریتو بهمون بدی

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
من حامله شدم بتام بعد ۴ روز تاخیر پریودم ۳۰ بود دکترم گفت خیلی پایین دوباره باید ۵ اردیبهشت تکرار کن ...

خدا رو شکر فدات شم خیلی خوشحالم که باردار شدید نگران نباش گلم حتما قبل پریودت لقاحت صورت گرفته واسه همین گفتن 5 اردیبهشت دوباره ازمایش بده ان شاالله به سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری 😍😍😍 خیلی خوشحالم برات به خودتم استرس نده و استراحت کن

ممنون عزیزم انشالله همه به مراد دلشون برسن شماهم یه نینی ناز چند وقت دیگه بیاد بغلت 

قوربون لطف و محبتت برم ان شاالله نی نی تو سالم بغل بگیری😍😍😍

سلام گلم بله شکر خدا باردارم ازمایش دادم چهار هفته ش بود گل نازم ان شاالله به حق این ماه مبارک قسمت ...

سلام عزیزم بسلامتی خیلی خوشحال شدم فهمیدم حامله ای انشالله نی نی سالم صالح چند وقت دیگه میاد بغلت 

خدا رو شکر فدات شم خیلی خوشحالم که باردار شدید نگران نباش گلم حتما قبل پریودت لقاحت صورت گرفته واسه ...

اره فکر کنم دیر لقاح تشکیل شده 

شما چه ازمایشی دادی گلم بتات چند بود 

سلام عزیزم بسلامتی خیلی خوشحال شدم فهمیدم حامله ای انشالله نی نی سالم صالح چند وقت دیگه میاد بغلت&nb ...

سلام گلم خیلی ممنونم مهربونم . منم خیلی برای شما خوشحال شدم همچنین شما گلم ان شاالله نی نی خوشکلتون رو سالم بغل بگیرید