2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 52 پست
نه نتر منم به حساب اولین روز اخرین پریود میشد ۶ هفتم ولی نگو ۹ روز با سنی که سونو بهم گفت فرق داشت ب ...

مبارک باشه گلم ان شاالله خدا براتون حفظش کنه دوشنبه هفته ی هفتممه به نظرت دوشنبه برم یا موکولش کنم به هفته ی هشتم ؟؟؟ یعنی هفته ی هشتمت که رفتی نی نی نازتو دیدی؟؟؟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
مبارک باشه گلم ان شاالله خدا براتون حفظش کنه دوشنبه هفته ی هفتممه به نظرت دوشنبه برم یا موکولش کنم ب ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جوابتو دادم اینترنت نداشتم  خیلی ممنون عزیزم انشالله خدا نی نی ناز شما روهم برات حفظ کنه 

دکتر من بهم گفت هفته ۸ بری بهتره الان هفته چندی عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه گلم ان شاالله خدا براتون حفظش کنه دوشنبه هفته ی هفتممه به نظرت دوشنبه برم یا موکولش کنم ب ...

بله عزیزم دکتر دیدش و خود دکتر صدا قلبشو شنید بهم گفت تو از ۱۴ هفتگی به بعد میتونی بشنوی من سونو واژینال برام ضرر داره بخاطره همین سونو شکمی شدم اگه سونو واژینال بشی تو هفته ۸ خودتم صدای قلبشو میشنوی ولی قبلش حتما با دکترت مشورت کن ببین سونو واژینال برات ضرر داره یا نه 

باز ببین دکتر زنانت چی میگه هر تاریخی که اونا میگن برو یهو دیر بری شاید ضرر داشته باشه 

سلام عزیزم ببخشید دیر جوابتو دادم اینترنت نداشتم  خیلی ممنون عزیزم انشالله خدا نی نی ناز شما رو ...

سلام مهربونم . خواهش میکنم فدات شم اشکال نداره   . مرسی از محبتت .ان شاالله مهربونم به امید خدا . شنبه میشه هفت هفته . با توجه به سنو قبلم . وقت گرفتم برای این شنبه نه شنبه ی بعد که میشه هشت هفته

بله عزیزم دکتر دیدش و خود دکتر صدا قلبشو شنید بهم گفت تو از ۱۴ هفتگی به بعد میتونی بشنوی من سونو واژ ...

خدا رو شکر عزیزدلم که صدای قلب کوچولوی نازت رو شنیده ان شاالله خودت هم به زودی میشنوی من سنوی شکمی شدم نپرسیدم اصلا که برام ضرر داره یا نه . خدا حفظش کنه برات مهربونم 

باز ببین دکتر زنانت چی میگه هر تاریخی که اونا میگن برو یهو دیر بری شاید ضرر داشته باشه 

دکترم گفت یه هفته دیگه برو خودم انداختم هفته ی هشتمم

حالا من امروز رفتم دکتر گفت ۱۰ هفتته برام غربالگری نوشت 

خیلی خوبه گلم خدا رو شکر ان شاالله همه چی خوب پیش بره و سالم باشه نی نی نازت

سلام عزیزم خیلی ممنون رفتی سونو خبرشو بهم بده انشالله صدای قلبشو بشنوی 

سلام عزیزم خوبی . فدات شم ان شاالله به امید خدا چشم حتما خبرشو بهت میدم شنبه ساعت 3:30 باید اونجا باشم اگه برق نره زود نوبتم میاد