سلام عزیزم تروخدا کمکم کنید روز ۱۴میشه روز تخمک گزاریم دورمم۳۰روزست ولی امروز روز ۲۳ منه پهلوم خیلی درد داشت تست تخمک گزاشتم مثبت شد امکان داره حامله باشم کیت تخمک مثبت بشه؟ یا نه تخمک گزاریم بوده مثبت شده
نه نتر منم به حساب اولین روز اخرین پریود میشد ۶ هفتم ولی نگو ۹ روز با سنی که سونو بهم گفت فرق داشت ب ...
مبارک باشه گلم ان شاالله خدا براتون حفظش کنه دوشنبه هفته ی هفتممه به نظرت دوشنبه برم یا موکولش کنم به هفته ی هشتم ؟؟؟ یعنی هفته ی هشتمت که رفتی نی نی نازتو دیدی؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبارک باشه گلم ان شاالله خدا براتون حفظش کنه دوشنبه هفته ی هفتممه به نظرت دوشنبه برم یا موکولش کنم ب ...
بله عزیزم دکتر دیدش و خود دکتر صدا قلبشو شنید بهم گفت تو از ۱۴ هفتگی به بعد میتونی بشنوی من سونو واژینال برام ضرر داره بخاطره همین سونو شکمی شدم اگه سونو واژینال بشی تو هفته ۸ خودتم صدای قلبشو میشنوی ولی قبلش حتما با دکترت مشورت کن ببین سونو واژینال برات ضرر داره یا نه
سلام عزیزم ببخشید دیر جوابتو دادم اینترنت نداشتم خیلی ممنون عزیزم انشالله خدا نی نی ناز شما رو ...
سلام مهربونم . خواهش میکنم فدات شم اشکال نداره . مرسی از محبتت .ان شاالله مهربونم به امید خدا . شنبه میشه هفت هفته . با توجه به سنو قبلم . وقت گرفتم برای این شنبه نه شنبه ی بعد که میشه هشت هفته
بله عزیزم دکتر دیدش و خود دکتر صدا قلبشو شنید بهم گفت تو از ۱۴ هفتگی به بعد میتونی بشنوی من سونو واژ ...
خدا رو شکر عزیزدلم که صدای قلب کوچولوی نازت رو شنیده ان شاالله خودت هم به زودی میشنوی من سنوی شکمی شدم نپرسیدم اصلا که برام ضرر داره یا نه . خدا حفظش کنه برات مهربونم