2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار لطفا بیاین

95 بازدید | 14 پست

سلام خانما شما مرغ خام و قبل از فریز کردن میشویید یا همونطوری خرد میکنین و فریز میکنین موقع استفاده میشورین؟؟؟؟ من خودم میشستم اما اتفاقی تو گوگل دیدم شستن مرغ قبل از فریز اشتباهه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میشورم تمیز فریز میکنم ووقتی میخام استفاده کنم یک ساعت قبلش میذارم داخل آب ولرم یخش باز شد غذا درست میکنم هیچ مشکلی هم نداره

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

با اجازه استارتر دوستان اگه خوندید لایکم کنید

سوره نصر معجزه میکند

هر کسی خواهان گشایشی در کار های خود میباشد سوره نصر را به ۴۱‌نفر بفرستد هم در ثواب خواندنش شریک میشود و هم به خواست خدا از عالم غیب فتحی و گشایشی برای او خواهدبود.

شماهم جزء ۴۱ نفری هستید که من این سوره را برای شما می فرستم .

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ 

۳تا آیه بیشتر نداره ولی کلی معجزه داره، التماس دعا ، برا من هم دعا کنید که خیلی محتاج دعای خیر شما هستم

بله قبل از بسته بندی حتما حتما میشورم نکنه میخوای با چیز میزاش بسته بندی کنی😷😐

نه بابا من انقد حساسم که تاحالا گوشت نخوردم خورشت میخورم گفتم بدونم روش شما ها چیه و نگران بچه و خانوادم شدم اخه نوشته بود سالانه چن نفر بخاطر همین اشتباه میمیرین چون وقتی شسته میشه فریز میشه گوشت سمی  میشه و فلان ترسیدم 

نه بابا من انقد حساسم که تاحالا گوشت نخوردم خورشت میخورم گفتم بدونم روش شما ها چیه و نگران بچه و خان ...

ای بابا اصلا به چیزا توجه نکن  من خودم بیشتر از ی هفته مرغ تو فریزه نگه نمیدارم  سعی میکنم کم بخرم ولی تازه باشه