2777
2789

بچه ها من عاشق شوهرم شدم ازدواج کردیم با هزار تا زور و اجبار بیشتر از طرف خودم.العان بعد نه سال فهمیدم شوهرم از اول ازدواجمون خیانت میکرد .شوهرم از اول ازدواجمون خیلی باهام بدرفتاری کرد خیلی بی محبت و احساسی .چند وقتی ی آقایی اتفاقی آشنا شدم گفت دوست دارم بیا باهم باشیم و فلان و بیا بچه دار بشیم و کلی وعده و عید دروغ  .من بخاطر این آقا به شوهرم بعد نه سال خیانت کردم و رابطه جنسی داشتیم.العان فهمیدم این آقا بهم خیانت کرد و دو روز پیش با ی خانومی رابطه داشتم العان میخام خودکشی کنم دیگه نه پدر و مادر و هیچی برام مهم نیس.اون همه چی زندگیم میدونست اینکارو باهم کرد دارم دیوونه میشم .من تنم فروختم به هیچی .من که اینقدر خودم پاک نگه داشتم من چادری هسم .من بدکاری با هفتم کردم .از بدنم متنفر شدم .میخام همه بدنم خط بندازم .فقط میخام بمیرم .نمی‌دونم چیکار به زندگی خودم پایان بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من :

از هر دست بدی از همون دست میگیری...

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

اون قسمت چادری هستم گفتنتو درک نکردم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹