2777
2789

این حرف همیشگی من به کسایی هست که میگن چرا ازدواج نمیکنی👇🏻

ازدواج فقط یه راهه 

هدف نیس 

میشه بری 

میشه نری 

میشه زود بری 

میشه دیر بری 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری بگیم میگن داره میسوزه شوهر‌گیرش نمیاد کم اورده اینجوری میگه

ن باو. میگن وای گوه خورشو شناخت😂 

منظور از این جمله اینه ک خاستم کسانی که فضولن یا دخالت میکنن تو زندگیم بشناسم. 

من با این جمله دهن خیلیارو سرویس میکنم 😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بنظرتون در جواب چی باید بگیم

میگفتی چطور ک ن بی ادبی باشه ن دیگه ادامه بده

بابعضی ازدوستان ک دعوامیکنی تازه میفهمی چقدردشمن بودن😉😄هرکسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه💝بعضیام انقدرخودشونو میگیرن ک میترسم ول کنه همه خفه شیم😆😆

سلام عزیزم شما مجردین ؟؟؟ راستش من تصمیم گرفتم ۳۰ تا دختر مجرد بالای سی سالو دور هم جمع کنم و نذر کنیم تو ماه رمضان هر کدوممون روزی یه جز قرآن بخونیم به نیت ازدواج خوب 

اگه دوست داری با ما باشی بهم درخواست دوستی بده🙏