2777
2789

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

دیگه کی بفکر امام زمانه؟؟؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم  دیگه کی بفکر امام زمانه؟؟؟

خیلی دلم میخواد یه گروه تو این سایت باشه که سر ساعت خاصی دعای فرج بخونیم و اشکی بریزیم و التماس کنیم برای فرج ولی افسووووووس هرچه گشتم کمتر دیدم ..السلام علی المضلوم وابن المضلوم

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -

اللهم صل علی محمد و آل محمد،عزیز دلم میشه خواهش کنم تاپیک طلاقمو گزارش بزتید،ممنونتونم

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم  دیگه کی بفکر امام زمانه؟؟؟

عزیزم میشه ازتون بخوام تاپیک طلاقمو گزارش بزنید حذف بشه،دعاتون میکنم

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
خیلی دلم میخواد یه گروه تو این سایت باشه که سر ساعت خاصی دعای فرج بخونیم و اشکی بریزیم و التماس کنیم ...

بله عزیزم امام زمان عج خییلی مظلومن واقعا افسوس ‌.

هرچقدم تاپیک درین مورد زده بشه بازدیدش خییلی کمه ..

اصلا انگار همه خوابن 😔

تو نی نی سایت قسمت آخر امضام یه گروه هست واسه امام زمان کار انجام میدن هرروز ،بزنی رو نوشته، وارد تاپیک میشی.

یه گروه دیگم هستن اینجا ک روزانه ۵ تادونه صلوات نفری همه میفرستن برای ظهور اماممون...ازین تاپیکا میتونی پیدا کنی آدمای امام زمانی رو😊

هستن ولی کمن کسی بااین حس وحال شما ...

واقعا هم درست میگی 🌹

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
عزیزم میشه ازتون بخوام تاپیک طلاقمو گزارش بزنید حذف بشه،دعاتون میکنم

گزارش زدم عزیزم 🌹

ان شاءالله  زندگی خوبی نصیبت بشه بحق آقا امام زمان عج🤲

بله عزیزم امام زمان عج خییلی مظلومن واقعا افسوس ‌. هرچقدم تاپیک درین مورد زده بشه بازدیدش خییلی کمه ...

امضاتوون عالی  و صلوات 

بله عزیزم امام زمان عج خییلی مظلومن واقعا افسوس ‌. هرچقدم تاپیک درین مورد زده بشه بازدیدش خییلی کمه ...

اینکه کم هستن از کم کاری ماها هستش ما باید تو این سایتا که چرت و پرت فراوون راحت میزارن بیشتر فعالیت بکنیم ..من که زیاد وارد نیستم چون زیاد نمی یام ولی اگه راهی باشه باید درخواست بدیم یک تاپیک ثابت برای امام زمان تو این سایت بزارن تو صفحه اصلی تا راحت پیدا بشه و جلوی چشم باشه..

ببخشید وقت شما رو گرفتم

امضاتوون عالی   و صلوات

ممنونم فدای شما 😊🌹

اینکه کم هستن از کم کاری ماها هستش ما باید تو این سایتا که چرت و پرت فراوون راحت میزارن بیشتر فعالیت ...

بستگی داره چقد این تاپیکا بازدید بخوره ...

تاپیکایی پربازدید میشن ک تعداد بیشتری خونده میشن ک معمولا موضوعاش بی محتوان 😊

هرچقد تعداداعضا بیشتر تگ بیشتر بازدید هم بیشتر میشه ...

تاپیک دائمی هست باید خودت ذخیرش کنی 

اینجا اینطور نیست ک ی تاپیک توچشم باقی بمونه جز پربازدیدا اونم چندروز 

فک نکنم نی نی یارا این کارو انجام بدن اصلا فک نکنم سایت همچین قابلیتی داشته باشه ...

خواهش میکنم 🌹😊

بستگی داره چقد این تاپیکا بازدید بخوره ... تاپیکایی پربازدید میشن ک تعداد بیشتری خونده میشن ک معمول ...

ممنوونم که تو جواب دادن حوصله به خرج میدی من دارم میرم میشه با هم یه دعای فرج بخونیم ..نزدیک اذونم هست ..

6 و 47 دقیقه با هم

عزیزم ببخش دیر دیدم پستتو  الان میخونم 🌹