2777
2789
عنوان

دخترا بیاین مشورت شما سر این کار میمونید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم این کار رو انجام نمیدادم 

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
چطور

چون بنظرم در تنشهستید و احترام کافی بهتون گذاشته نمیشع

باز هم میل خودتونه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

نه 

چون روحییه یه دختر جوون با اینجور جاها سازگار نیست و در جوانی پیر میشه به مدت زمان هم کاری نداره ممکنه شما بگی حالا یکسال اینجا کار میکنم ولی توی همون یکسال کلی مشکلات داشته باشی و مثل ده سال برات بگذره 

مشکلاتی که علاوه بر روحت جسمت رو هم درگیر میکنه

البته که شما خودت باید بسنجی و انتخاب کنی چون روحییات هر فردی متغیره🌺

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

ببین عزیزم هر کاری سختی خودشو داره مسلما الان که شما سال دومی مشغول به کار اونم در رشته خودتون هستید وقتی فارغ التحصیل بشید انتخاب های بهتری خواهید داشت چون تجربه دارید 

به نظرم اگر یه کار بهتر پیدا کردید از این جا برید نه اینکه این کارهم  از دست بدید 

خب پس  گفتم که خودتو خیلی درگیر نکن فقط پیگیری کن ولی اعصابتو خورد  نکن

متاسفانه زود بهم می ریزم یعنی گیج میشم و

فکر میکنم نکنه نتونم حلش کنم

شاید بخاطر اینه که برای اولین باره شاغل شدنم