2777
2789
عنوان

سونو ان تی

335 بازدید | 24 پست

سلام سلام من انروز دوازده هقته و یک روزم بود رفتم سنو خداروشکر نینیم سالم بود قسمت همه منتظرا😍جای خیلییی خوبیم رفتم جنسیتو نگفت گفت خیلییی کوچولوهه از روعکس سنوکی.میتونه  حدس بزنه جوجه چیه😍😘

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه ولی عکس سونو ان تی که فقط سر و گردنشه

مرسی گلم عکسو گذاشتم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
به سلامتی 😍 با دل خو‌ش و سلامتی بغلش بگیری 🌸 ما منتظرارو یادت نره دعا کنی 🙏

ممنون گلم چشم همیشه دعامیکنم خودمم بعد دوسال باردار شدم

من ضربان قلبش۱۶۸بودپسربودوشد

منم 168بود ولی سنو هف هفته ک رفتم واسه قلب115

ضربان قلبش چند بود؟

سنو هفت هفته رفتم115بود امروز167