سلام دوستان كسى هست كه بعد از بچه دار شدن از لحاظ منطقى احساس كنه اشتباه كرده يا پشيمون بشه( قطعا از لحاظ احساسى و عاطفى هيچ والدى دچار پشيمونى نمى شه و هر روز بيشتر عاشق بچش ميشه) اما ممكن از لحاظ منطقى و قرار گرفتن تو موقعيت احساس كنه كه اشتباه كرده يا براى اين نقش اماده نبوده.
با اینکه بعد دو سال باردار شدم اوایلش همچین حسی داشتم که کم کم درست شد
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
برا بچه که هیچ مادری پشیمون نمیشه اما اگر زندگی خوب نباشه مادر پشیمون میشه که اب کاش این بچه نبود خودمو از این زندگی خلاص میگردم درواقع بستگی به شرایط زندگیت و رفتار شوهرمونده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برا بچه که هیچ مادری پشیمون نمیشه اما اگر زندگی خوب نباشه مادر پشیمون میشه که اب کاش این بچه نبود خو ...
هيچ پدر و مادرى پشيمون نمى شن از بعد احساسى ولى امكان داره وقتى منطقى فكر ميكنن يا شرايط خوب نباشه بخاطر خود بچه بگن كاش بدنيا نيومده بود با اين احساس چه جورى ميشه كنار اومد
من تصمیم دارم هیچوقت بچه دار نشم چون بیشتر منطقی فکر میکنم نه احساسی
نمى دونم متاهل هستيد يا مجرد و اينكه چند سالتونه، منم اوايل ازدواج خيلى قاطع منطقى فكر ميكردم الان كه سنم بالاتر رفته دچار دوگانگى شدم كه شايذ بعدها حسرت بخوريم گرچه هنوز بعد منطقي بيشتر قدرت نمايي ميكنه .
بله، گاهی که از بیخوابی به مرز جنون میرسم یا گاهی که از آینده مملکت میترسم از مشکلات اقتصادی و....
به نظر پدر و مادر بخاطر خودشون دچار اين حس نمى شن بخاطر اينده و سرنوشت و تربيت بچه هست كه احساس ميكنن مثلا كاش بدنيا نمى يومد بخصوص ما كه در ايران هستيم بيشتر دچار اين فكر ميشيم البته كه در همين ايران با تمام شرايط سخت هم ميشه فرزند خوشبخت و موفق تربيت كرد
ده سالی هست متاهلم تصمیمم قطعیه بخاطر فرار از تنهایی خودم کسی رو قربانی نمیکنم
منم ٧ سال ازدواج كردم، چند وقتى هست كه به بعد بچه داشتن از تمام زواياى خوب و بدش دارم فكر ميكنم بررسى ميكنم تا با چشم باز انتخاب كنم كه اگر چند سال بعد دچار حسرت شدم يا بچه دار شدم و احساس پشيمونى كردم پيش خودم شرمنده نباشم و با چشم باز انتخاب كردم. خيلى خوبه كه شما تصميم نهايي رو گرفتيد و دچار سردرگمى نيستيد.