2777
2789

سلام خلاصه نوبت گرفتم برم لیزر فول بادی 

خجابت میکشیدم بخاطر برهنه شدن 😅 ولی خلاصه غلبه کردم

چند ماه پیش سونو دادم تخمدان pco تشخیص داده شد

برام قرص روکین نوشت مصرف کنم

کلا پر مو هستم و مسلما یه مقدارش بخاطر مشکلات تخمدانمه

فقط یه چیزییییی

نیازه ازمایش خون برای هورمون بدم؟ یا همین قرصی که برای تخمدان pco داده هورمون رو بالانس میکنه؟؟؟

چون شنیدم مشکل هورمونی داشته باشی لیزر کنی باز برمیگرده

چیکار کنم؟؟😥

بعد فاصله ی جلسات لیزر چند وقته؟

لیزر کندلا ۲۰۲۰ هست

حتما بده بعد برو 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما‌آزمایش هورمون بده.اینو کسی میگه بهت که آزمایش نداد لیزر کرد بدتر شد

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

کندلا خوبه یا الکساندرایت؟

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪

منم میخام برمممم دو سه هفته دیگه

من پا کامل میرم و زیر بغل

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

۱۲ جلسه رفتم

به دکتر زمان مشاوره بگو تنبلی داری

اول ماهی یکبار بعد بسته به رشد موها.‌‌‌..

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

دوستان آزمایش هومورمون برا چیه؟

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪

لیزر الکس جواب میده 

بعضی دستگاه ها فقط باعث میشن موها دوره ای به خواب برن بعد باز روز از نو روزی از نو

البته شاتی شنیدم بهتره و البته گرونتر

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍