2777
2789

شرایطتو نمیدونم ولی من بودم قبول نمیکردم چون به نظرم تو این سن نمیشه مسئولیت قبول کرد 

بعدا ممکنه حسرت بخوره که چرا زود ازدواج کرده و جوونی نکرده

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 15 سالم هست سه تا خواستگار داشتم یکیش به دلم نشسته به نظرتون ازدواج کنم؟ 

نهه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
تواون سن ازدواج کردم الان بعد۶ سال پشیمونم.دلیلشم تنبلی تخمدان بود که دکترگفت بایدزودازدواج کنی  ...

خب الان بچه داری؟

چه دلیل مسخره ای

تنبلی تخمدان که نازایی نیس فقط یکم دیر باردار میشی😶

شنیده بودم میگن ازدواج کردین زود بچه دار شین ولی اینکه چون تنبلی تخمدان دارین زود ازدواج کنین و نه!!!

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

اگه اختلاف سنتون زیاده مطمئنم باش یه آدم پخته با دختر کم و سن و سال ازدواج نمیکنه. 

کلا همه جای دنیا ازدواج توی سن شما حرم و طرف مقابل به کودک آزاری متهم میشه. الکی این قوانین رو نزاشتن که به خاطر آسیب های زیادیه که به نوجوونها وارد میشه. 

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

الان ماهای که زود ازدواج کرده بیشترشون پشیمونه از جمله خود من که ۱۶ سالگی منو به اولین خواستگار که اومدن منو دادن نزاشتن درس بخونم درسو ول کردم الان میبینم همکلاسی هام درس خوندن پلیس شدن درامد دارن دکتر زنان شدن اونای که هیچ درسی بلد نبودن همه شون هم رفتن دنبال درسشون من حسرت میخورم چرا ازدواج عاقل نبودم که برام تصمیم گرفتن  من نفهم الان بازم ۶۰ درصد از وضع الانم راضی ام ولی کاش میگم ازدواج نمیکردم خیلی بده

خدایا کمکم کم صبور باشم بخشنده  ❤️❤️⁦:-*⁩⁦:-*⁩

من ک باشوهرم تقریبا کل ایران و گشتیم تو نامزدی و بعد عروسیمون

با شوهرمم کلی بهم خوش میگذره و حال میکنم

حتما که نباید مجرد بود🙃

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اگه اختلاف سنتون زیاده مطمئنم باش یه آدم پخته با دختر کم و سن و سال ازدواج نمیکنه.  کلا همه جا ...

واقعا هم همینطوره بخصوص اگه مثل من تو عالم بچگی فکر کنی همه چیز بچه بازیه الان بخای دوروز دیگه نخاستی نامزدیو بهم بزنی و فکر کنی کل زندگی همش جشن و خریده 🙃💔

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   
نه اصلا ازدواج زیر ۲۵ اشتباه .منم همسن تو بودم ازدواج کردم اما الان روانیم .مجردیم یه دختر شاد بودم ...

منم مث شما روانی روانی ام چی فایده واقعا  بیا بقلم 😢😭😢 

خدایا کمکم کم صبور باشم بخشنده  ❤️❤️⁦:-*⁩⁦:-*⁩