2777
2789

منم ۱۷سالم بود اومدن خاستگاری

۱۸سالم بود عقد کردم😊

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواون سن ازدواج کردم الان بعد۶ سال پشیمونم.دلیلشم تنبلی تخمدان بود که دکترگفت بایدزودازدواج کنی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بنظر خودم ک ۱۷ زوده

ولی بعضیا کاری ندارن یا اینکه شرایطشون طوریه ک اگ قبول کنن بهتره

اگ مورد اوکی باشه بد نیس

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نه اصلا ازدواج زیر ۲۵ اشتباه .منم همسن تو بودم ازدواج کردم اما الان روانیم .مجردیم یه دختر شاد بودم .الان همسنام هنوز ازدواج نکردن میگم خاک برسرم

انان که به سرمستی ما طعنه زنند بگذار بمانند به خماری که هیچ از ما ندانند  

تو این سن ازدواج اشتباه الان وقت درس خوندن و رشد و تکامل نو جوان نه کلاس های مشاوره زناشویی 

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

هرکس نظر خودش شرطه. من و خواهرم اصلا ب اسن مسیله فکر هم‌نمیکردیم. خانواده ما زود میدونن. چون واقعا هحوز دیدی نسبت ب دنیا وجود نداره. مورد خوب هم‌زیاده. تازه توقعات در سنین مختلف متفاوته

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞