2777
2789
عنوان

ماشینمونو بفروشیم؟

241 بازدید | 18 پست

ما داریم خونه میسازیم کار و کاسبی خوابیده بابت یه دستگاه برای پدرشوهدم پ ل دادیم بقیش چک کشیدیم حالا دستمون خالیه نمیتونیم چکارو پاس کنیم من گفتم ماشینو بفروشیم هم چکا پاس بشه هم خونه رو قابل سکونت کنیم حالا کابینت و اینارو کلا بهش فک نمیکنما فقط پکیج و درورودی و راه پله منظورم بود اما دودلیم چون میگن ماشین میخواد گرون بشه از ی طرفم شوهرم میگه ماشینو بفروشیم فعلا چیزی نخریم خونه رو کامل کامل کنیم مغلزمونم کامل کنیم تا حدودی شوهرم ازون ادماس ک بی وسیله سختشه اما خب دگ شرایط ماهم اینطور شده بنظرتون کار درستیه؟من ک میگم حداقل میریم خونه خودمون نهایتا ی کم پس انداز میکنیم و بعد ی وامم میگیریم ماشین میخریم اما ب جاش مغازه مال خودمونه کرایه و ... هم نمیدیم نظر شما چیه؟کارمون درسته ب نظرتون؟خونمون ی خوابه بخاطر اون دوس دارم بریم خونه خودمون اینجا خیلی اذیتم کوچیکه دخترم ک ب دنیا بیاد سخت ترم میشه 

لطفا برامون دعا کنید حداقل اینکارو میکنیم واسمون خوب پیش بره🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دستتون خالیه ماشبنو بفروشین بنطرم نمیتونیی بخرین باز ولی اگ کارتون با مترو و تاکسی راه میفته بفر ...

کاسبی شوهرم راه بیفته شاید بشه خرید حالا وامم میشه گرفت کار شوهرم نزدیک خونمونه میره مغازه میاد ی مقدار سخت میشه اما خب من دوس داشتم ی ماشین مدل پایین بگیریم شوهرم میگه نه خونه واجب تره منم جایی نمیرم کلا بخاطر کرونا 

بفروش ماشینت،،،،بعدم عزیزم ماشین خودش به اندازه ی یه خانوار خرج داره،،وقتی ماشین نداشته باشی والا جل ...

ممنون گلم حالا خداروشکر ماشینمون خیلی تمیز سالم بود سر همینم شوهرم دودله بفروشه ولی خب اره اینم حرفیه با تاکسی و موتور خیلی راحت تره رفت و امد

منم ک باردارم هیچ جا جز خونه مامانم و دکتر نمیرم شوهرمم میگه دکترارو با آژانس میری میای پول بنزینم همونه دگ میترسم بعدا نتونیم ماشین بخریم اخه میگن قراره گرون بشه اما اگ کاسبیش راه بیفته میشه گرفت

همون قدر که ماشین گرون میشه  مصالح هم گرون میشه  من بودم ماشین رو می فروختم  هیچی ...

ممنون عزیزم اره واقعا بقول شوهرم میگه حداقل خیالمون راحته میریم خونه خودمون از اجاره دادنم راحت میشیم از طرفیم اون مغازه خیلی برامون خوب میشه چون اجاره و ... نمیدیم ب نفعمونه برامون دعا کن لطفا هیچی کاسبیا مشخص نیست ب خدا درمونده شدیم دگ 😓

ممنون عزیزم اره واقعا بقول شوهرم میگه حداقل خیالمون راحته میریم خونه خودمون از اجاره دادنم راحت میشی ...

عزیزم امیدوارم خونه ی پر خیر و برکتی براتون باشه 

و به سلامتی نی نی گلت به دنیا بیاد 

دقیقاا شرایط شما رو داشتیم و درک میکنم ما هم دقیقاا مثل شما کم آوردیم همسرم ماشین فروخت و دوچرخه سوار میشد 

سال بعدش با وام ماشین خوب خریدیم بعد ماشین طبقه بالا رو ساختیم 

کافیه شما به عنوان خانم خونه بهش دلگرمی بدی و پا به پاش سازگار باشی تا شرایط مساعد بشه 

ان شا الله بهترین ها سهم روزای قشنگ زندگیتون 😘