2777
2789
عنوان

ترک گناه

154 بازدید | 29 پست

[ #ترک_دوستی_با_جنس_مخالف]

[ #رابطه_حرام]

◀️بهش گفتم اگه این رابطه درسته پس چرا از همه قایمش میکنید؟😏

◀️گفت وا یعنی چی نمیشه که آبرومون میره😳😐

◀️گفتم خب رابطه ای که هم ابرو رو میبره هم مخفیانه اس مشکل داره دیگه😒

◀️گفت دلیل نمیشه 🙁

◀️گفتم میخوای برات دلیل علمی بیارم؟😏(اخه ماشالله امروز همه روغن فکر شدن از دین فرار میکنن😒)

◀️از نظر علمی رابطه مخفیانه مشکل داره چون:

❎از نظر عصبی بهم میریزید

❎دائم در استرس هستین

❎بخاطر این دو عامل پرخاشگر و عصبی هم میشین😏

دیگه نگام نکرد سرشو انداخت پایین پشیمون رفت...😞

[ #ترک_دوستی_با_جنس_مخالف]

[ #رابطه_حرام]

◀️بهم گفت عقب مونده ای به خدا تو که دوست جنس مخالف نداری😐😒

◀️گفتم اره عقب مونده ام میدونی چرا😏

گفت چرا؟🧐

◀️گفتم چون با حساسات ناموس و پسر مردم بازی نکردم❎

◀️چون به پسر یا ناموس مردم دروغ نگفتم که بهم دل ببنده❎

◀️خودمو خوب و فرشته جلوه ندادم که هم به خودم ضربه بزنم هم به اون❎

◀️استرس از دست رفتن اعتماد خانوادمو ندارم❎

و از همه مهمتر هنوز خداو اهل بیت و فراموش نکردم😏👍

رفت تو فکر😔 تو عالم فکر ازم دور شد...😏

🧡

چه زودم رفت😂

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب که سرشو انداخت پایین رفت و مسخره نکرد

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الان دیگه هرکی اینجور فک میکنه مگن امله

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

••⚠️🚫

[ #دوستی_با_جنس‌مخالف]

آی دختر خانمی که فکر میکنی خیلی زرنگی🙁

پیش خودت میگی من یه چت ساده میکنم😣

برا تفریح فقط😔

وابسته اش نمیشم که!!😒

نمیذارم از یه حدی جلوتر بیاد.😏

و...

📌همه ی اون دخترایی که الان به بن بست رسیدن مثل تو فکر میکردن🤕❌

⚜ته این مسیر بن بست هست بزرگوار ⛔️

ته مسیر گناه بن بست هست ⚠️🚫

تمام...🔰

طعم شیرین رهایی🕊

واقعا حرفاتون و قبول دارم ای کاش همه دخترا درک می کردن که پسرا فقط یه چیز می خوان دنبال عشق و احساسات نیستن😏

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

اخه دوستی عادی با جنس مخالف چه اشکالی داره

چقدر به جنسیت اهمیت میدین قبلش هممون انسانیم 

بعدم اگه به خانواده ترجیح میدیم نگیم چون طرز فکرشون قدیمی و بحث پیش میاد

دختری با ظاهری شاد💖درونی غمگین 💔زیباییه نگاه تو شیرینی زبان تو گرمی دستان تو زندگیم را تغیر داد ،زندگی لطفا در همین تغیر بمان🍃
••⚠️🚫 [ #دوستی_با_جنس‌مخالف] آی دختر خانمی که فکر میکنی خیلی زرنگی🙁 پیش خودت میگی من یه چت س ...

من حرفاتونو قبول ندارم من رفیقای عادی پسر زیاد دارم و اصا به جنسیت اهمیت نمیدم همیشه در حد دوست بودیم و هستیم

دختری با ظاهری شاد💖درونی غمگین 💔زیباییه نگاه تو شیرینی زبان تو گرمی دستان تو زندگیم را تغیر داد ،زندگی لطفا در همین تغیر بمان🍃

[ #تلنگر]

میلیارد ها آدم در عالم قبر، در حسرت گفتن یه استغفرالله اند...🥺💔

ما که هنوز فرصت داریم چرا توبه نکنیم🙁

چرا امروز و فردا میکنیم برای توبه کردن؟😤⏳

کی تضمین میکنه فردایی هست؟⏱

♡کـانـالــ ترکــ♡ـ گناه (ب‍ ‍ی‍ ‍م‍ ‍ا ر ی‍ ‍خ‍ ‍ا م‍ ‍و ش‍ ‍)