2777
2789
عنوان

ترک گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
••⚠️🚫 [ #دوستی_با_جنس‌مخالف] آی دختر خانمی که فکر میکنی خیلی زرنگی🙁 پیش خودت میگی من یه چت س ...

اینو موافقم،یکیو میشناسم کارش به بستری تو بیمارستان هم کشید و کلی داروی اعصاب و روان،چون با من راحت بود بهم حرفاشو میزد می‌گفت هیچ وقت فکر نمی‌کردم وابسته کسی بشم.

ولی واقعا با گفتن این چیزا کسی این چیزا تو مغزش نمیره بعضیا انگار باید همه چیزو خودشون تجربه کنن و به نظر من تجربه چیز بدی نیست باید بزرگتراشون مراقبشون باشند تا اتفاق بدی براشون نیفته تو این تجربه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوستی ها اول عادی هستن بعد رفته رفته.... 

نه من خیلی وقته دوستم😐

دختری با ظاهری شاد💖درونی غمگین 💔زیباییه نگاه تو شیرینی زبان تو گرمی دستان تو زندگیم را تغیر داد ،زندگی لطفا در همین تغیر بمان🍃
الان دوستی ها اول عادی هستن بعد رفته رفته.... 

بنظرم اگه طرز فکرتو عوض نمیکنی حداقل همرو جمع نبند و قضاوت نکن بخاطر جنسیت و نگو گناهه

دختری با ظاهری شاد💖درونی غمگین 💔زیباییه نگاه تو شیرینی زبان تو گرمی دستان تو زندگیم را تغیر داد ،زندگی لطفا در همین تغیر بمان🍃
بنظرم اگه طرز فکرتو عوض نمیکنی حداقل همرو جمع نبند و قضاوت نکن بخاطر جنسیت و نگو گناهه

من قضاوت نکردم همه رو هم نگفتم 

گفتم اونایی که هدف بد دارن یا ثبات ندارن مثلا میگن یه دوستی عادی، ولی ثبات ندارن و تبدیل میشه به چیز دیگه ای

شاید از صد نفر ده نفر مثل شما باشن و یه دوستی عادی باشه دیدم که میگم

شاید ولی بالاخره هست بنظرم اگه نگیم گناهه و انقد دید بسته بخاطر جنسیت نداشته باشیم عادی ترش کنیم رواج میدیم شاید ذهن بقیه بازتر بشه 

البته هرکس نظر خودشو داره بالاخره 

آره میگن امله ولی ما باید خدا فقط برامون مهم باشه

اره گلم میدونم مخصوصا دخترا میتونن از هر نوع فساد جلوگیری کنن کافیه ب کسی رو ندن

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
بله درسته خیلی ممنون از نظرت❣️

همچنین ممنون از شما🌸