2777
2789
عنوان

علائم بارداری

67 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شما چند روز با موعود اقدام کردید و باردار شدید؟؟ من تقریبا 10 روز به موعود اقدام کردم و هفته دیگه وقت پریودیمه میشه باردار باشم یا به نظرتون از زمان تخمک گذاریم گذشته بوده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه تخمک گذاریم میدونم ک اخرای سیکلم بوده واقدام کردم الان حدودا ۲٠ روز از اقدامم میگذره و حدودا ۱۵_۱۶ روز از موعد پریودیم

بیبی چک وندفو زدم مثبت شد فورا فرداش روژان زدم منفی شد امروز هم از دادم 

جوابش عصر میاد

علایم خاصی هم ندارم ن حالت تهوع ن چیز خاصی ففط درد خفیف و گهگاهی تخمدان ها و پهلو و اطراف ناف .. البته خیلی بیشتر از قبل گرسنم میشه

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

می تونی بری پیش یه دکتر زنان  معاینه کنه یا ازمایش انجام بدی این طوری روش بهتریه من خودم برای بارداری پیش خانم دکتر ساغر صالح پور
جراح ومتخصص زنان تو زعفرانیه می رم چون مشکل بارداری هم دارم خیلی بهم کمک  می کنند